Şimdi Ara

Kamilkoç 8-9-10 Ocak %15 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamil Koç | Online Otobüs Bileti
    https://www.kamilkoc.com.tr/kamilkoc-bumerang-ocak-kampanyasi

Bumeranglılara Yeni Yılda Tüm Hatlar %15 İndirimli
    Kamil Koç'tan yılın ilk kampanyası! Bumerang üyeleri 8-9-10 Ocak tarihleri arasında online platformlardan alacakları biletlerde anında %15 indirim kazanıyor.

Kampanyadan faydalanmak için lütfen kod talep ediniz. %15 indiririm ödeme işlemi sırasında uygulanacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocuklarla hanımı memlekete gönderecektim 15 tatilde, uçak biletleri tavan..45 lira cepte kalacak bu sayede,haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • İlk önce kodu girip sonra da BKM Ekpress ile kombo yapayım dedim ama birleşmedi.
  • Bkm bilesmiyor copppppppp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen günlerde 100lira yazan bilet 120 olmuş. İndirimle 102 lira olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

Çocuklarla hanımı memlekete gönderecektim 15 tatilde, uçak biletleri tavan..45 lira cepte kalacak bu sayede,haber veren arkadaşa teşekkürler.
    hocam hangi memleket orası ? uçak biletini 2-3 hafta önceden alırsanız, otobüsten de uyguna gelir.

mesela adıyaman'a uçak biletleri çok pahalı ama, antep ya da urfa üzerinden daha uyguna geliyor. otobüsle nerdeyse aynı fiyata.

gerçi tam 18-19 ocak tarihlerinde alırsanız, fiyatlar biraz uçuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam hangi memleket orası ? uçak biletini 2-3 hafta önceden alırsanız, otobüsten de uyguna gelir.

mesela adıyaman'a uçak biletleri çok pahalı ama, antep ya da urfa üzerinden daha uyguna geliyor. otobüsle nerdeyse aynı fiyata.

Alıntıları Göster
    Önceden kesin olmadığı için alamadık, tam 18 ocakta gitmek istiyorlardı. Hangi memleket, erzurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEMEKSEPETİ 20/10 2.5 tl
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15 TL'lik bilet 13 TL oldu. 2 TL 2 TL dir teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

Önceden kesin olmadığı için alamadık, tam 18 ocakta gitmek istiyorlardı. Hangi memleket, erzurum

Alıntıları Göster
    350 tlden başlıyor o tarihte

• 2 gun önce Bursa'ya 45 liradan 4 bilet rezerve etmistim, simdi fiyat 49 tl olmus bir kere de ückagit donmese sasardim.

• Hocam paylaşım için teşekkürler ama böyle paylaşımlar yaparken herkese değil bumeranglılar için olduğunu başlığa yazarsanız benim gibi kullanmayanlar vaktini harcamazlar. İyi forumlar.
  • Hocam bumerang üyeliği ücretsiz, üye olmak 30 saniyenizi almaz.
  • Sadece 8-9-10 tarihlerindeki yolculuklarda geçerli diyor? Yani 15 tatil bileti alsak işe yaramayacak.

Kampanya sadece 8-9-10 Ocak tarihinde yapılacak olan seyahatlerde geçerli olup, bu tarihler dışında gerçekleşen seyahatler kampanya kapsamı dışındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 8 Ocak 2019; 20:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Alıntıları Göster
    Hocam aktarmalı alınca mı uyguna geliyor, taktiği alalım.
  • İyi, güzel, hoş ama bilet fiyatlarını önce arttırıp sonra da "indirim yaptık" adı altında bizi yemesinler. Bursa biletleri 2+1 suit otobüslerde 45TL idi. Şimdi bakıyorum 49TL olmuş ne anladık bu işten ??
  • tekli koltuga ekstra para isteyen firma bulaşmayın
  • Geçen İstanbul Çanakkale biletini 50'ye almıştım şimdi kampanya tarihlerine denk gelmese de iptal edip baştan alınca 36₺ ye mal oldu bence bedavadan biraz pahalı

• Evet verilen kod ayın 10una kadar bilet alırsanız geçerli yoksa 18 Ocak sonrasına şimdi alayım derseniz olmuyor o değilde daha dün 70 lira idi 75 liraya çıkarmışlar mecbur aldık diğer firmalar 85 lira gideceğim yere

• Konu sahibine teşekkür ederim sayesinde git gel 110 tl vereceğim bolu yalova arasına puanla birlikte 65 tl aldim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün geçerli idi sonraya alınan bilet 32.5 du bilet bugun bakıyorum 40 tl indirim uygulanmıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.