Şimdi Ara

Kamil koç internet hızı hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar haftaya cuma günü son sınavımdan sonra hızlı trenle aktarmalı bir şekilde eskişehire ordan bursaya geçicem sorum şu kamil koç'un internet hızı nasıl internetten bir şeyler sömürebilirmiyim yolculuk sırasında ?

bir de hızlı trende internet varmı bilen varsa yazabilirse sevinirim.

• yukarı
  • çok yavaş denedim, msn ye bile giremedim ,sürekli bağlantı kopuyor, yalnız benim kamil koç rahat değildi
  • hızlı trende internet var fakat ne kadar hızlı bilmiyorum
  • İstanbul-Muğla arası Kamil Koç'la gitmiştim internet rezaletti diyebilirim. Çekmiyor ve sürekli kopuyordu kısaca kullanamadım doğru düzgün. Belki de bana öyle rast geldi genelleme yapmak istemem
  • Kütahya-İstanbul arası sürekli Kamil Koç kullanıyorum ve bindiğim arabalar genelde Antalya otobüsleri oluyor.Antalya araçları diğer hattakilere göre nispeten daha iyi olsa bile internet hizmetinin diğer hatlardan farkı yok.Çok yavaş ayrıca tünellerde,köprü altlarından geçerken veya otobüs kasislerde sarsıldığında çoğunlukla internet kopuyor.
  • sadece 1 kere istanbuldan ankaraya giderken kullandım ve rahat hattı. Yanlış hatırlamıyorsam 7 numarada oturuyordum ve ona rağmen 1 çubuk bilemedin 2 çubuk sinyal alıyordum ve dakka başı kopup duruyordu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir keresinde Metro ile İzmir'e dönüş yapıyordum Metro T.' ile , KamilKoç arabası önümüzdeydi

Yaklaşık 15 dakika arka arkaya gittik (aralarda mesafe açıldı)
    Fakat bu 15 dk.lık mesafede , N79 telefonumla 1 kere youtube' girip video izlemiştim ve DH'de 20-30 sayfa gezebilmiştim
    Bana baya hızlı gelmişti ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Bir keresinde Metro ile İzmir'e dönüş yapıyordum Metro T.' ile , KamilKoç arabası önümüzdeydi

Yaklaşık 15 dakika arka arkaya gittik (aralarda mesafe açıldı)
    Fakat bu 15 dk.lık mesafede , N79 telefonumla 1 kere youtube' girip video izlemiştim ve DH'de 20-30 sayfa gezebilmiştim
    Bana baya hızlı gelmişti ama

bazısı yavaş diyor bazısı hızlı bakalım artık ben yazarım gidince benim ki rahat hat değil bu arada
  • Arkadaşlar otobüslerdeki internet bağlantısı uydu bağlantısı fln değildir. Öncelikle buna bir açıklık getirelim.
    Otobüslerde birer GSM hattı ve bu GSM hattı ile (genelde turkcell) yapılmış GPRS bağlantıları mevcuttur.Bu GPRS bağlantısı kablosuz olarak yayınlanmaktadır. GPRS bağlantısının verimli olduğu zamanlardaki hızı 40-50 Kbps olduğunu ve otobüste bu bağlantıyı paylaşan 3-5 kişi olduğunu düşünürseniz performansı buradan tahmin edebilirsiniz.

Nihayetinde otobüsün bulunduğu konuma, bağlı olduğu baz istasyonunun performansına, otobüsteki interneti kullanan kişi sayısına bağlıdır. Ama en iyi ihtimalle MSN açar, maillerinize bakabilirsiniz, çok sabrederseniz 3 dakikalık videoyu 15 dakika bekleyip izlersiniz.

Yani torrent fln yalan olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgia -- 17 Ocak 2010; 10:25:12 >
  • 3G hizmeti her yerde olsa iyi olurdu otobüsler alırdı kablosuz olarak dağıtırdı..
  • Ankara-Eskişehir-Bursa-Balıkesir hattında geçen sene yaz 4-5 defa çeşitli firmalarla seyahat yaptım hepsinde hemen hemen hızlar 6-7kb yani dial-up la bağlanıyor gibi oluyor.
  • muğla izmir arası pamukkaleyle gittim bir kere bile bağlantı kesilmedi öneririm
  • Bence Nilüfer Turizm ile yolculuk et , pek bişey bekleme internetten , ne de olsa hız yavaş olur ve yolculuk yaklaşık 2 , 2.5 saat sürer (Eskişehir - Bursa) , anca bir DVDRip film indirebilirsin , belki o da zor.
    Hem Nilüfer 'in otobüsleri çok rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 17 Ocak 2010; 12:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

Bence Nilüfer Turizm ile yolculuk et , pek bişey bekleme internetten , ne de olsa hız yavaş olur ve yolculuk yaklaşık 2 , 2.5 saat sürer (Eskişehir - Bursa) , anca bir DVDRip film indirebilirsin , belki o da zor.
    Hem Nilüfer 'in otobüsleri çok rahat.

orası öyle de kamil koç un hızlı trenle anlaşması var o yüzden kamil koç la gidiyorum nilüferle gidersen indirmene gerek yok tv de var zaten

• Araba varya hacı napcan treni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Araba varya hacı napcan treni.

olm abim çalışıyo ben gidiyorum sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.