Şimdi Ara

Kamerasız Radyolu Nokia Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmış olduğum Nokia 6220 Classic aldığıma çok pişman oldum cihazda oldukça memnun değilim bunu satıp kameralı telefon almayı elveda deyip işimi gören bir telefon almayı düşünüyorum. Fiyatı ne olursa olsun bana kamerasız ama radyolu güzel bri Nokia tavsiye eder misiniz?

• Nokia 1650 var 1661 var...
  • ben 1,5 senedir nokia 1650 kullanıyorum hem sağlam hem el feneri var hmde tozmuş tuşların silinmesiymiş falan hiçbişey yok telefon yere düştüğünde ilk tuşları fırlıyor onlarıda hemen üstünden geçiriyorsun pratik bir telefon radyosuda kaliteli ses veriyor hoparlörü kuvvetli radyoda bazı gıcık yerler var yani aramalar onlarada zamanla alışıyorsun zaten ben teknosadan peşin fiyatı 90 a almıştım şimdi biraz daha ucuzladı LGninde telefonu var kardeşime aldım ama sen nokia demişsin o da kp 105 modeli 70 tl dışarıya ses veriyor
  • NOKIA 2323 Classic güzel bir seçim olabilir senin için..çok şık duruyor ayrıca saglam yapılı duruyor kullanışlı yeni bir cihaz
  • Nokia 1650 piyasada kalmadı seçim belli olmuştur 1661 alıyorum inşallah radyo sesi iyi çıkar. Bu arada 5030 kullanan var mı kulaksız radyosuyla dikkatimi çekti.
  • 5030 al bence daha güncel ve yeni bir telefon
  • 5030 çok güzel telefon fiyatı da uygun keşke bunda mp3 çalar olsaydı çok satardı valla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2630 da olabilir mp3 ve radyo var
  • Dikkat edersen kamera olmasın diyorum.
  • vga kamera ama sen bilirsin yinede tek seçenek 5030 kalıyor
    maalesef hem kamerasız hem mp3 lü yok
    2630 ve 7100 a bak istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.