Şimdi Ara

KAMERADAN DVD YE GÖRÜNTÜ AKTARMA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi Akşamlar Bizde Sony DCRHC42-E Modeli Var Ve Biz Bununla Beraber Gelen Yazılımı Kullanamıyoruz Türkçe Kullanım Kılavuzunuda Kaybetik Bizim Yapmak İstediğimiz Video Camerayı Bilgisayara Bağladıktan Sonra Bilgisayara Videoyu Kayt Etmeden Direk Olarak Cd Veye Dvd Ye Kayt etmek İstiyoruz Bunun İçin Kullnaacağımız Her Hangi Bir Program VArmı yada Nasıl Yağpacağımızı Bize Söylermisiniz Forumda Arama Yaptık Ama İstdiğimiz Sonuça Varamadık

Cevaplarınızı Bekliyoruz

KolayGelsin

• Öyle bir şey olsa mükemmel olur ama öyle bir programı ben de duymadım.... Eğer varsa gerçekten müthiş olur. Diğer türlü çok vakit kaybı oluyor.
  • ulead dvd movie factory programındaki direct to disk özelliği yapması lazım
  • Walla ben de başka bir programda yeni gördüm. Nero 7 premium full da var. Şimdi inceleyeceğim ben de...
  • SELAMLAR,
    9 YILDIR KULLANDIĞIM ANALOG SONY VİDEO KAMERAM (Hİ8 CCD-TRV94E) VE ÇOK SAYIDA BİRİKMİŞ ANILARLA DOLU KASETLERİM VAR. SON BİR YILDIR DA SONY HC40E KULLANIYORUM. BU BİRİKMİŞ KASETLERİ ARŞİVLEME AMAÇLI (EDİT MONTAJ YAPMADAN) DVD OLARAK UCUZ ( ÇÜNKÜ DVD RECORDERLAR PAHALI, DVD 'CİLERE VERMEDEN) VE KISA YOLDAN (RENDER İŞİ İLE SAATLERCE UĞRAŞMADAN) NASIL DVD'LERE DÖNÜŞTÜRECEĞİMİ UZUN SÜREDİR ARAŞTIRMAKTAYIM. CHİP DERGİSİNDE OKUDUĞUM KADARI İLE VE BİR ARKADAŞIMIN İFADESİ PHILIPS DVDR16STK/00 DVD DL YAZICI, USB20 CAPTURE MODUL İLE BU İŞİ ÇOK KALAY VE RAHATLIKLA YAPILABİLECEĞİ SÖYLENİYOR. BUNUNLA İLGİLİ BİLGİSİ VE DENEYİMİ OLAN VARSA LÜTFEN İLETEBİLİR Mİ ?
    SAYGILARIMLA
  • ARKADAŞLAR Bİ KERE ŞUNU SÖYLİM RENDER ETMEDEN YANİ BİLGİSAYARA ATMADAN BU İŞTEN YETERLİ KALİTEYİ ALAMAZSINIZ.AMA İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRAN YANİ BİLGİSAYARA KAYIT EDERKEN AYNI ZAMANDA RENDER YAPAN PROGRAMLAR VAR TABİİ ÜZERİNDE BÖLME CARPMA CIKARMA YAPMAYACAKSINIZ OLDUĞU GİBİ KASETİ DVD VEYA VCD YAPACAKSANIZ.BU PROGRAMLARIN İÇİNDE EN İYİSİ WİN DVD RECORDER 5 (YADA ÜZERİ) BUNU BULUN VE İNDİRİN.GERÇİ NERO 7 DE YAPIYOR BU İŞLEMİ YOKSA NERO 6 VARSA NERO VİSİONUDA YÜKLEMENİZ LAZIM AMA BENCE WİN DVD DAHA İYİ.
    WİN DVD KASETİ BİLGİSAYARA KAYDEDERKEN AYNI ANDA RENDER EDER VE KASET 60 DK İSE 60 DK DE İŞİNİZ BİTER.İSTER DVD FORMATINDA İLGİSAYARA ATIN NERO İLE CD YE YAKIN İSTER DİREK CD YE YAKIN SECENEĞİ COK 10 DEĞİŞİK DVD FORMATINDA YAKABİLİRSİNİZ HANGİ KALİTEDE İSTERSENİZ VEYA VCD SVCD SİZE BAĞLI. EMSALLERİ ARASINDA EN AZ VİDEO KIRIĞI BIRAKAN BİR PROGRAM OLARAK BİLİNİR VE BU DALDA ÖDÜLLÜDÜR.

WİN DVD RECORDER 5 BUDUR....

eğer bulamazsanız pm atın yardımcı olmaya calışırım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhabereci -- 20 Şubat 2006 22:10:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.