Şimdi Ara

kameradan bilgisayara kayıt yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    soruldu ise özür dilerim.

laptop bilgisayar kullanıyorum..
    bilgisayarın s-video girişi var. 4 yollu.
    kablo sayesinde tv ye görüntü aktarıp film seyredebiliyorum. ses alamamakla birlikte .
    onu da ses sistemiyle çözdüm.

sorunum ise şu...
    eski model kasetli bir video kameram var.
    bundan görüntüleri bilgisayarıma aktarmak istiyorum.
    kamerada ve bilgisayarda s-video girişi var
    kablo sayesinde kameradaki görüntüleri extra bir donanıma ihtiyaç duymadan bilgisayara aktarabilirmiyim.

herhangi bir programla işi çözebilirmiyim.
    tv kartı takmadan olmaz mı?

• Selam arkadaşım tabiki kaydedebilirsin capture programları ile mesela ulead video studio ile yada bedava olan VirtualDub yada Windows Movie Maker olabilir bu adrese bi gozat
    http://www.chip.com.tr/konu/En-iyi-ucretsiz-Video-Programlari_3261.html#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakuzay -- 25 Ağustos 2008; 2:36:03 >
  • bildigim kadarıyla svideo girişi sadece görüntü çıkışı amaçlı yani oradan kamerayla giriş yapamazsın bunun için usb den video kaydı yapan cihazlar var öyle bir cihazla kamerayı laptoba bagladıktan sonra yazılım vs ile kayıt yapabilirsin kameran yeni modellerden olsaydı en azından 1394 çıkışlı ozaman kolay olurdu çok iyide kayıt yapardın
  • malesef o çıkış yok.
    s-video dan giriş bir türlü alamadım zaten ne yaptıysam.
    usb den video kayıt yapan cihazlar derken.

televizyona bağlamak için dir jak var kulaklık girişi gibi.
    oradan 3 ayrı kabloya ayrılıyor.
    adına ne deniliyor hatırlayamadım hani şu kırmızı sarı ve siyah kablolar
    oradan tv ye bağlayıp görüntü ve ses alıyorum bazen scart la da hallettiğim oldu.

o üçlü kablo usb bağlantısı olan başka bir aparata takılacak.
    bilgisayardan o usb çıkışını görebilecekmiyim.
    oyle bir aparat varsa adı nedir ve nerede satılıyor
    kayı için movie maker veya unlead video studio programları yeterli olurmu ..

şimdiden teşekkürler..
  • selam,

Dizustu bilgisayardaki S-Video baglantisi sadece cikis. Onun amaci bilgisayardaki goruntuyu televizyona aktarmak.

Ordan goruntu alamazsin. Dizustu bilgisayarin goruntu girisi olmaz (TV karti endegreli olanlar haric).

Onun icin de TV karti alman gerek. Yani TV kartsiz olmaz. Ya da bu isler icin ozel kartlar var ama, TV karti fiyatina, o yuzden TV karti almak daha mantikli.

Ekte Avermedia Volar AX ve HX in nasil baglayabilecegin var. Cogu TV karti bunu destekler. Kendi programiyla da istedigin formatta .avi mpeg 2 hatta mpeg 4 (h.264) formatinda kaydedebilirsin goruntuleri.

Umarim yardimci olmustur bu bilgiler. Kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerey -- 27 Ağustos 2008; 9:24:31 >

• analog tv kartı işini görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gerey

selam,

Dizustu bilgisayardaki S-Video baglantisi sadece cikis. Onun amaci bilgisayardaki goruntuyu televizyona aktarmak.

Ordan goruntu alamazsin. Dizustu bilgisayarin goruntu girisi olmaz (TV karti endegreli olanlar haric).

Onun icin de TV karti alman gerek. Yani TV kartsiz olmaz. Ya da bu isler icin ozel kartlar var ama, TV karti fiyatina, o yuzden TV karti almak daha mantikli.

Ekte Avermedia Volar AX ve HX in nasil baglayabilecegin var. Cogu TV karti bunu destekler. Kendi programiyla da istedigin formatta .avi mpeg 2 hatta mpeg 4 (h.264) formatinda kaydedebilirsin goruntuleri.

Umarim yardimci olmustur bu bilgiler. Kolay gele

çok teşekkür ederim aydınlattığın için.
    uygulamaya çalışacağım.

astarı yüzünden pahalıya gelirse kasedi bi fotoğrafçıya veririz artık. 5 ytl ye cd ye aktarıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydudan USB ye kayıt?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasedi bir fotografçıya verdiginde hiç özel efekt falan eklemiyolar düz ne varsa aynen cd de ama kendin yaparsan istedigin düzenlemeyi yapabilirsin
  • tavsiyen için saol.
    doğru efekt ve fon müziği..
  • birşey degil önemli olan hep beraber birşeyleri dogru yapabilmek vede verim alabilmek teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.