Bildirim
kamera uygulaması tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Snap camerayi tavsiye ederim, tek kelimeyle mukemmel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
snap camera da enstantane ayarı, diyafram ayarı, isı, explosure vs. ayarı yapılamıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: H@$@N
Hocam az önce indirdim ve telefonun kendi kamerasindan kat kat kötü. Birde normalde 13 megapixel tam ekran olmazken bunu actigimda direk 13 megapixel ve tam ekran vardi. Böyle olmasına rağmen normal kameranın 10mgp daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: notyetktu
snap camera da enstantane ayarı, diyafram ayarı, isı, explosure vs. ayarı yapılamıyor.
Camera pro Qt yi deneyin sanirim onda vardi bu bahsettiginiz ozellikler. Ondada yoksa birde camera zoom fx i inceleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: DAVUT_PaSHa
quote:
Hocam az önce indirdim ve telefonun kendi kamerasindan kat kat kötü. Birde normalde 13 megapixel tam ekran olmazken bunu actigimda direk 13 megapixel ve tam ekran vardi. Böyle olmasına rağmen normal kameranın 10mgp daha iyi.
Allah allah ailedeki herkese kurdum programi orjinal kameraya gore bariz iyi fotolar cekiyor sizde niye boyle anlayamadim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: notyetktu
snap camera da enstantane ayarı, diyafram ayarı, isı, explosure vs. ayarı yapılamıyor.
Camera pro Qt yi deneyin sanirim onda vardi bu bahsettiginiz ozellikler. Ondada yoksa birde camera zoom fx i inceleyin.
bahsettiğiniz programlarda yetersiz. bu iş için benim bildiğim program "Manual Camera" var. Ancak o da android 5.0 ve üstünde çalışıyor. -
Bende bu konuyu takip edeyim. bulursanız burda paylaşırsanız sevinirim.
Bahsettiğiniz Manual Camerayı baktım. test ettim cihazı desteklemiyor.
Android 5.0 kullanıyorum. Note 3 n900 cihazım. saygılar -
Bende Snap kamera kullanıyorum ve memnunum. Ancak; diğer kurduğum bazı telefonlarda ISO ayarı olurken, kendi telefonumda aynı sürüm kurulu olmasına rağmen ISO ayar sekmesi dahi yok. Sony Z3c kullanıyorum, 15.5mp 16:9 ayarındayım. Çözünürlük düşürdüm, yinede sekme görünmedi.
Camera fv-5 bütün ayarları yaptırıyor ancak kalitesini pek beğenmiyorum. Kaliteli reaim istiyorsanız better cameranın ücretli sürümünü deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X