Teknik yardım bölümüne pek uğramadığımdan olur böyle yanlışlıklar
valla bu konuda bi bilgim yok ama yapılan yorumlara bakılırsa çok güzel makine.kartımda limitim yok yoksa alırdım.
ahh ahh kaçıyo canım kampanya kartımda tamda sırasında limit yok ya.
bu seriden değil sakın dcr serisinden alın ne alacaksanız...
quote:
Orjinalden alıntı: hidolgoo
bu seriden değil sakın dcr serisinden alın ne alacaksanız...
ne fark var hocam biraz açıklama yapabilirmisin yani bu konuda bilgisizim.
Arkadaşlar lütfen bu modeli önermiyorsanız nedenin ni yazınız.
ya arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar biraz yardım etsinler.bu linkteki kamera hem fiyat hem performans bakımından nasıl
Bi kere çok eski bi model.. Yeni serilere bakmanızı öneririm.. TRV serisi çok büyük ve görüntü kaliteleri yeni modellerle kıyaslanamaz bile.. Ellerinde kalan malları tüketmek için uygulanan mi kampanya. HC23E yada 24E ucuz fakat iyi modeller...
bence en önemlisi çözünürlük çok düşük 350 k, vcd için yeterli ama dvd yapıp izleyeceksen memnun kalmazsın, yok ben direk televizyona takıp izleyecem dersen orasını bilmem, resim çektiğinede aldanma hiç
HC23E de çözünürlük nedir tatmin edicimi ?
ilk önce canon mv800 aldım değişik nedenlerden dolayı geri verdim, daha sonra samsung 363 modelini aldım aldığıma pişman oldum en son olarak sony 23e aldım çook iyi bence niye derseniz kapalı alan çekimi her iki makineye görede iyi , motor sesi çıkmıyor, ve türkçe menü. ben hepsiburda dan aldım 674 ytl yanında 10 kaset ve ayaklık verdiler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme