Şimdi Ara

kamera istemiyorum-tek tercih N-GAGE mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Chriseba

benim bildiğim normal n-gage de oldğu gibi qd de mp3 desteği yok. symbian mp3 uygulaması yüklenebilir ama nokia nın kendi mp3 playerı kdr da kaliteli olacağını sanmam. şu an normal n-gage kullanıyorum da.

3300 ise bluetooth desteklemiyor. emin değilim ama sanırım kızıl ötesi de yok onun. sadece data kablosu ile mp3 aktarabilirsin. kendinden radyosu var. qd' de radyo da yok.

BANGIR BANGIR CALIYOR DOSTUM. SEN HIC MERAK ETME. MONU FALAN DEGIL. STEREO YANİ...

YUKLEDİM REAL PLAYER 4'ü, CANAWAR GİBİ WALLA. BAZEN SIKILIYOM, ULTRA MP3(SKİNLER FALAN HESABI). IYI YANI BAYAGI..

BENDEDE VAKTIYLE NGAGE WARDI. ONUNDA ARTISI COK. MESELA BUNDA USB OLMAMASI KOTU AMA, HOT SWAP KOYMUSLAR ADAMLAR. COKTA KIBAR YANI. ASLINDA BEN KIBARLIK ARAMAM AMA TELEFOLARDA, ARADA NESIL FARKI WAR BENCE

• Ngage de güsel Mpx200 de ama şu kesin Mpx200 den sonra öyle her telefonu kullanmazsın çünkü o bir smartphone. Mpx200 den sonra Mpx220 yada SE P900 serisi alınır ancak yada yeni çıkacak smartphone lar olabilir. Oyuncuyum dersen Ngage, Oyun mp3 Windows hepsinden olsun diyorsan Mpx200
    Ben attım şirketin 1000 kalemlik stok listesini Excel formatında Mpx200 açıp istediğime bakabiliyorum. Bunu öyle her telefonda yapamazsın.
  • ilginç bir kullanım olmus stok listesi olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

senin en büyük hatan sx1 i bi yerlerine sokman

Ya beyler muabbattap olmayın bu adamlarla bırakın kendi hallerinde takılsınlar zaten bu adamlarda direk "sahip olamadığını kötüler ve küçümsersin" mantığı var adam 1(yazı ile=Bir) kere bile eline N-Gage i eline almamış konuşuyo yok bt yok felan filan diye bunu bilmeyen ve idda eden adamla muabbattap olunurmu...Eziks 1de sadece mp3 var başka kaydedeğer bişeyi yok onun yerine N-Gage alırsın deli gibi daha kaliteli Mp3 dinlersin
    Yani kısaca en iyi tercih N-Gage tartışmaya gerek yok

• 6610 EN İYİSİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: xafer

BANGIR BANGIR CALIYOR DOSTUM. SEN HIC MERAK ETME. MONU FALAN DEGIL. STEREO YANİ...

YUKLEDİM REAL PLAYER 4'ü, CANAWAR GİBİ WALLA. BAZEN SIKILIYOM, ULTRA MP3(SKİNLER FALAN HESABI). IYI YANI BAYAGI..

BENDEDE VAKTIYLE NGAGE WARDI. ONUNDA ARTISI COK. MESELA BUNDA USB OLMAMASI KOTU AMA, HOT SWAP KOYMUSLAR ADAMLAR. COKTA KIBAR YANI. ASLINDA BEN KIBARLIK ARAMAM AMA TELEFOLARDA, ARADA NESIL FARKI WAR BENCE

peki kulaklık olayı nasıl halloluyor? kulaklık stereo mu? ben onu da mono diye biliyorum
  • n-gageeeee...
    n-gage kullanmıs birinin (tabi okişi beceriksiz deiglse) n-gageden pişman oldugu görülmüşmüdür hic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantomlord_ma -- 4 Ocak 2005, 16:37:58 >
  • Usta_Ash 1 hafta forumda uzaklaştırılmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Usta_Ash 1 hafta forumda uzaklaştırılmıştır.

• quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Usta_Ash 1 hafta forumda uzaklaştırılmıştır.

avaturk forumunda n-gage klanı açılmıştı.
    usta_ash in bu anlamsız ve seviyesiz n-gage savunma mesajları sebebinden ötürü klandan ayrıldım
    ve bugün usta_ash i burada yöneticilere şikâyet ettim.

olur da kendisi gelir bir şekilde bana hesp sorarsa, şikayet mesajımda ne yazdığımı aynen ona yollarım

açıkçası yapılması gerekenler yapıldı. o yüsden konu başlığına uygun olarak konuyu konuşmayı daha uygun görüyorum.(umarım ash hatasını anlayarak ve bu hatalarını telafi ederek burada aramızda olmaya çalışır)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.