Şimdi Ara

Kamera güneş altında çekim yapamıyor... Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen hafta MediaMarkt'tan Rollei Compactline 103 model bir makina aldım.

    http://www.rcp-technik.com/typo3/index.php?id=122&no_cache=1&L=4&tx_ewcamerasheet_pi1[view]=detail&tx_ewcamerasheet_pi1[id]=461

    Basit ve ucuz bir şey. 99 liraydı kampanyada, 179 liradan düşmüştü sanırım. Ben de sadece tatilde fotoğraf çekmek için falan almıştım. Gelgelelim makina güneş altındayken saçmalıyor ve simsiyah bir kareden başka bir şey çekmiyor.
    Aynı noktada durup video kaydediyorum videoda problem yok, ama fotoğraflar hep simsiyah. Hangi ayarı denediysem sonuç aynı, ancak gölgede durup çekince çıkıyor fotolar... Bunun sebebini veya varsa çözümünü bilen varsa çok sevinirim. Yoksa geri götürüp vereceğim makinayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur10 -- 25 Kasım 2010; 9:48:46 >







  • Simsiyah derken olması gerekenden daha koyuyu mu kasdediyorsunuz. Eksik pozlama olabilir, eğer bir foto koyarsanız daha çok yardım eden çıkabilir. Ama simsiyah derken hiçbişey çekmiyosa tabiki götürmeniz lazım.
  • Tam olarak hiçbir şey çekmiyor, simsiyah. Daha koyu çekse vallahi razıyım. Neden aynı ışıkta gayet normal video çekebiliyor da iş fotoğrafa gelince olmuyor anlamadım...
  • negatif çekim modu kapalımı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.