|
Kalp atış hızını ölçecek AirPods Pro 3, yeni şarj kutusuyla geliyor
-
-
Bende galaxy buds 3 pro var 96khz ses özelliği adaptif anc ve 360 ses modu ile bunu ikiye böler 4 e katlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Leş mikrofonu düzeltmek yerine osuruktan özellikler eklemeye devam ediyorlar
Buds 3 Pro çıktığı günden beri kullanıyorum, telefonum da Samsung ama Air Pods Pro 2 de kullandım başka telefonda ve Air Pods Pro 2 ses kalitesi ve anc si bariz şekilde Buds 3 Pro dan ileride. Buds 3 Pro da sahne genişliği diye bir şey yok, ve her şey kulaklığın ucunda çalıyormuş gibi ve ses netliği iyi değil, baslar kuvvetli ama derinlik yerine hızlı vuran bir yapıda. Anc olarak ikisi de iyi ama Buds 3 Pro da doğal gelmiyor ve Air Pods 2 nin çok doğal gelen bir ses kesme olayı var, kulağı yormuyor. Durum böyleyken yeni tanıtılacak son model çok daha iyi olacak muhtemelen.
-
ANC konusunda Airpods Pro 2 rakipsiz.
Bunlar hangi arzın talebi abi, gereksiz inavasyonlar. Kalp atış hızı ölçmek nedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayazzitt -- 28 Ağustos 2025; 10:21:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huawei FreeBuds Pro 4 buna güldü. Şu an için rakipsiz 8 mikrofonlu 100dB kadar sesi engelliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 28 Ağustos 2025; 23:47:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HP Victus Gaming 16-s0020nt (7Z4M9EA): AMD Ryzen 5 7640HS, Western Digital 512 GB Gen4 NVMe TLC M.2 SSD, SK Hynix DDR5 5600 MHz 2x8 GB RAM, Nvidia RTX 4050 6 GB -
Huawei FreeBuds Pro 4 bunada güldü. Ayrıca Buds 3 Pro 96kHz sesi sadece düz S serilerinde geçerli. FE ve A serilerinde kullanılmıyor. Fakat FreeBuds Pro 4 ile 32 bit 96kHz kullanabilirsin 😉 Ayrıca FreeBuds Pro 4 Uzamsal sesi de Huawei marka telefonda 360 sesi alabiliyorsun. Huawei telefonda 2.3Mb kadar ses aktarabilirsin. FreeBuds Pro 4'te çoklu bağlantı desteğide var. Eşlemsinde bir problem yok. Kronik sorunları olan bir modeli de övmeniz de garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 28 Ağustos 2025; 23:52:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HP Victus Gaming 16-s0020nt (7Z4M9EA): AMD Ryzen 5 7640HS, Western Digital 512 GB Gen4 NVMe TLC M.2 SSD, SK Hynix DDR5 5600 MHz 2x8 GB RAM, Nvidia RTX 4050 6 GB -
huwaieye lafım yok gayet güzel bi kulaklik dediğiniz model ben sadece buds 3 pro nun airpodsdan iyi olduğunu söylüyorum yoksa bana kalırsa senheiser browns & wilkins bu işin zirvesi birde sony tws ler
Samsung'a taklitçi diyorlar...
Note 9'u önsipariş verenlere ücretsiz gelen Samsung Gear IconX'de hem dahili hafıza hem de nabız sensörü vardı.
Düşünsene müziğini kulaklığa atıyorsun. 2GB hafızası vardı.
Yıl 2018...
Peeeh.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 29 Ağustos 2025; 20:4:22 >_____________________________ -
Katılıyorum harika bir kualklık bence buds 3 pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yyooookkk -- 29 Ağustos 2025; 20:39:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsungun çok iyi işler yaptığı zamanlar zaten o yıllardı keşke tekrar öyle güzel işler yapsalar
Bu 32 bitmiş 96 kHzmiş hepsinin pazarlamadan ibaret olduğunun farkındasınızdır umarım. 16/44.1 kayıpsız dosya ile 32/96 dosya arasında hiçbir fark yoktur. En baba odyofiller 3000 dolarlık kulaklıklarla 5000 dolarlık amfilerle bile aradaki farkı anlayamazken 200 dolarlık basit kulaklıklarla bunun bir fark oluşturacağını düşünmek anca kendini kandırmaktır. Ses kalitesini belirleyen temel etmen içindeki sürücünün kalitesidir. Tıpkı fotoğraf makinelerinde imaj kalitesini belirleyen temel etmenin sensör ve lens kalitesi olması gibi. Sürücü kalitesi daha yüksek olan bir kulaklıkla dinlenen 320 kbps MP3, sürücü kalitesi düşük olan 32/96 çalma desteğine sahip olan bir kulaklıktan daha iyi ses verecektir.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
O kulaklığı ben de kullandım. 3 ayda bir ses kesildiği için temizliğe götürülürdü. Hatta servis temizlik kiti bile veriyordu. Sen evde temizle diye. Garanti birince ne olacak diyorduk servise “5 dk’lık iş ücretsiz yapılır” demişti servis. Garanti bittikten sonra 2020’de 150 TL para istediler temizliğe. Ben de 108 TL’ye xiaomi’nin ucuz bir kulaklığını almıştım. O gün bu gündür Samsung’tan uzak duruyorum.
Benzer fiyaskoları hep garanti bittikten sonra yaşadım Samsung’ta. Gear s saatim vardı. Şarjı geçmeliydi. Tırnak kırıldı 1 sene sonra. Garanti bitince bir daha kırıldı. Yeni saat parası istediler şarj aleti için. Cırt bant ile tutturarak şarj ediyordum artık.
Siz de kusura bakmayın ama kullanmadığınız(ya da kısa kullandığınız) bir ürünü sadece bir özelliğinden dolayı (ki çok gereksiz) övmeye gerek yok. Kullansaydınız temizlik rutinini bilirdiniz. Ayrıca mikrofon kalitesi de kötüydü. Aynı dönem çıkan Jabra 65t efsaneydi mesela… Ayfon fanı Samsung fanı derken Jabra gibi bir marka güme gitti maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Bende galaxy buds 3 pro var 96khz ses özelliği adaptif anc ve 360 ses modu ile bunu ikiye böler 4 e katlar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı