Şimdi Ara

Kaliteli Yabancı Dizi Önerileri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Komedi olarak başlamak istediğim 3 dizi vardı zaten HIMYM, Friends, Two and a Half Men. İlk olarak ikisini bitireyim sonra devam ederim diğer komedi dizilerini inceler bakarım. Diğer türlerden de öneri alabilirim. Listeye ek olarak.

Kaliteli Yabancı Dizi Önerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ned eddard stark -- 29 Mayıs 2016; 17:36:46 >
  • Bu kadar kararsız olursanız hiçbir şey seyredemezsiniz.

Onu çıkarayam mı, bunu koyayım mı diye boşa uğraşmayın. Çünkü yeryüzündeki her dizinin bir alıcısı veya fanı vardır.

Ama mesela Friends çoğu kişi sevebilir ama beğenmeyen büyük bir kitlede var. Sizde benim gibi hiç beğenmeyebilirsiniz.

Kısaca sana konusu en hitap eden diziye başla gitsin. Ha kararsızsan önce bir pilot bölümü izle beğenmediysen başlama. Bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın. Listedeki dizilerden öncelikle Friends ve Fargo'yu izleyip sonra diğerleriyle devam ederim. İlk sezonu sarmayanın devamını izlemem. Herkese teşekkürler.
  • ned eddard stark N kullanıcısına yanıt
    House of Cards complete yaz, oradan sezon sezon indir. BSplayer indir. O zaten altyazıları otomatik buluyor. Bir sorun çıkacağını sanmam.
    70den fazla dizi izledim, izliyorum. Sons of Anarchy'nin bende yeri ayrıdır. En iyi 5 dizimden biridir.http://forum.donanimhaber.com/m_35118428/mpage_50/tm.htm spoiler yemeden şu yorumları okumaya çalış, ne kadar güzel bir dizi olduğunu anlarsın zaten.
  • my name is earl.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.