Bildirim
Kaliteli Yabancı Dizi Önerileri (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu kadar kararsız olursanız hiçbir şey seyredemezsiniz.
Onu çıkarayam mı, bunu koyayım mı diye boşa uğraşmayın. Çünkü yeryüzündeki her dizinin bir alıcısı veya fanı vardır.
Ama mesela Friends çoğu kişi sevebilir ama beğenmeyen büyük bir kitlede var. Sizde benim gibi hiç beğenmeyebilirsiniz.
Kısaca sana konusu en hitap eden diziye başla gitsin. Ha kararsızsan önce bir pilot bölümü izle beğenmediysen başlama. Bu kadar basit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın. Listedeki dizilerden öncelikle Friends ve Fargo'yu izleyip sonra diğerleriyle devam ederim. İlk sezonu sarmayanın devamını izlemem. Herkese teşekkürler. -
House of Cards complete yaz, oradan sezon sezon indir. BSplayer indir. O zaten altyazıları otomatik buluyor. Bir sorun çıkacağını sanmam.
70den fazla dizi izledim, izliyorum. Sons of Anarchy'nin bende yeri ayrıdır. En iyi 5 dizimden biridir.http://forum.donanimhaber.com/m_35118428/mpage_50/tm.htm spoiler yemeden şu yorumları okumaya çalış, ne kadar güzel bir dizi olduğunu anlarsın zaten. -
my name is earl.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X