Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.032
Cevap
334
Favori
586.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ben de su arıtma cihazı almayı düşünüyorum. Bugün ihlas firması sunumlarını da yaptılar. İnternette araştırma yaparken bu konuya ve diğer markalara da denk geldim. Aynı şekilde sanırım siz puretron firması çalışanısınız, konuyu açan kişiyle daha sonra mesajlara cevap veren kişiler farklı.

İnce eleyip sık dokuyan birisiyim neden sizi tercih etmeliyim ve diğer firmalara göre avantajlarınız neler? Fiyatlarınız nasıl ve indirimleriniz devam ediyor mu?
  • Hyundai Hand 35 cihaz icin 15 gün deneme vereceklerini beğenirsem kapalı kasa cihaz için 1600 tl fiyat verdiler.

Kapalı kasa cihazınız var mı? Tercihim hangisinden yana olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xaida kullanıcısına yanıt
    merhaba;

cihazlarımızdaki bütün filtre ve bileşenler NSF onayına sahiptir.
    bunun yanında cihazlarımız ALKALİ su üretir.bunun içinde Biocera veya PuretronT300 alkali filtrelerini kullanırız,bu iki filtrede hem NSF hem FDA onayına sahiptir.
    Mmembran filtre olarak Filmtec(dow) marka filtre kullanırız.

cihazlarımızdaki filrelerin markalarını saklamayız ne kullanıyorsak bire bir belirtirizki müşterilerimizde araştırmaya girdiklerinde farklı bir gözle ürünü anlamış olurlar.

su arıtma cihazlarında markanın bir önemi yoktur,nedeni ise zaten o markada dişardan topladığı parçaları montajlayarak bir cihaz oluşturuor.mesela sizi sunum yapan ihlas gibi.ihlasın tim filtreleri tayvan menşeilidir.tankı yine bizim kullandığımız tank markası olan tankpac dir.

filtre değişim sürelerimiz min 1 yılda gerçekleşir,filtre boyutlarımız standarttır.

X-MASTER cihazında kullanılan filtreler kendi alanında dunya lideri firmaların filtreleridir.biocera filtre hariç geri kalan bütün filtreler USA şirketlerinin ve NSF belgesinin yanısıra FDA belgesinide taşımaktadır.

aynı zamanda kullanım ömrü olarak muadillerinin 2 katı galon ömrüne sahiptir.

firma olarak 81 ilde ücretsiz kurulum ve teknik destek sağlamaktayız.

indirimlerimiz halen devam ediyor.taksitli alımlarda DH uyelerine ekstra %10,havale eft alımlarında %10+10 indirim uyguluyoruz

• celebix C kullanıcısına yanıt
    merhaba tercihiniz alkali bir su üreten ve nsf belgeli cihazlardan yana olsun.diğer türlü emin olun bütün cihazlar birbirinin benzeri sadece etiket değişmiş hali.yani 1600 yerine aynı kalıtede 800-900 tl yede bulabilirsiniz.

ben sizi bizim ürününüzün linkini atayım bir karşılaştırma yaparsanız demek istediğimi anlarsınız..

linkini attığım ürün DH üyelerine kurulum dahil nakit ödemede 1175 tl ye kk taksitli ödemede 1305 tl ye geliyor.

https://puretronwater.com/urun/ks11-alkali-su-aritma-cihazi/
  • ctnuyr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürün tanıtımınız bulunuyor mu? Ürünlerinizin garantisi ne kadardır? Sizin ürünleriniz de taiwan üretimi değil mi? Aldığınız belgeler de farklı bir firmaya kayıtlı. En son modeliniz olan Diamond Alkali' de bu onaylar bulunmuyor mu ben daha çok bu modeli düşünüyordum? İki ürün arasındaki farklar nelerdir? İhlas firması sadece yılda 1-2 kere 55 TL lik filtre masrafının olacağını söyledi. Sitenizde yıllık 600 TL 4-5 filtre değişme bedeli olduğu söylüyor bu çok yüksek bir rakam, ayrıca filtrelerinizi ekstra teknik servis ücreti alarak değiştiriyorsunuz.
  • Xaida kullanıcısına yanıt
    merhaba ürün tanıtımlarımız 0530 308 6866-03123277020 nolu telefon iletişimi ile olmaktadır.bire bir tanıtımımız yoktur.

garanti süresi 2 yıldır.belgeler ve sertifikalar her cihazın modelin farklıdır.Diamond cihazında hemn NSF hem FDA belgeli filtreler bulunur.

x-master ile diamon arasında ki en buyuk fark görsel farkdır.diamondda kapalı bir kutunun içende filtreler ve tank bulunur, x- masterda filtreler ve tank açık ve birbirinden bağımsızdır.

ihlas firmasından almış olduğunuz bilgide bir yanlışlık var bence tekrar teyid ediniz.

600 tl filtre değişiminde siz dünyanın en iyi filtrelerine sahip oluyorsunuz,aynı şekilde senelik 280 tl olan modellerimizde mevcut,ve bunalara alkali filtrede dahildir.

filtre ücretlerini uygun tutmak için servis bedelini yansıtmıyoruz.filtre değişimlerini çoğu müşterimiz kendisi yapıyor servis isteyen müşterilerimize ise yardımcı oluyoruz.
  • Şokta satışı yapılacak ürün sizce nasıldır alınır mı?Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri
  • VitesKolundakiTesbih V kullanıcısına yanıt
    ya bu firmaların NSF belgesi nedir haberi yok yada şok a-101 bim gibi marketler satış için hiç bir şart belge aramıyorlar.

cihaz fiyatına göre normal hocam,piyasadaki en alt kalite filtre ve bileşenlerden oluşmuş daha kötüsü yok o derece :)

ama tekrar diyorum fiyat olarak normal.bu tarz bir cihaz alacaksanız n11 de daha uygunları var bunlarla aynı kalitede
  • Arkadaslar bu konuda hiç bilgim yok. Sizlerden biraz deneyim alsam. Ne alsam iyi yanları neler? Izmir karsiyaka da oturuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ctnuyr

merhaba;

cihazlarımızdaki bütün filtre ve bileşenler NSF onayına sahiptir.
    bunun yanında cihazlarımız ALKALİ su üretir.bunun içinde Biocera veya PuretronT300 alkali filtrelerini kullanırız,bu iki filtrede hem NSF hem FDA onayına sahiptir.
    Mmembran filtre olarak Filmtec(dow) marka filtre kullanırız.

cihazlarımızdaki filrelerin markalarını saklamayız ne kullanıyorsak bire bir belirtirizki müşterilerimizde araştırmaya girdiklerinde farklı bir gözle ürünü anlamış olurlar.

su arıtma cihazlarında markanın bir önemi yoktur,nedeni ise zaten o markada dişardan topladığı parçaları montajlayarak bir cihaz oluşturuor.mesela sizi sunum yapan ihlas gibi.ihlasın tim filtreleri tayvan menşeilidir.tankı yine bizim kullandığımız tank markası olan tankpac dir.

filtre değişim sürelerimiz min 1 yılda gerçekleşir,filtre boyutlarımız standarttır.

X-MASTER cihazında kullanılan filtreler kendi alanında dunya lideri firmaların filtreleridir.biocera filtre hariç geri kalan bütün filtreler USA şirketlerinin ve NSF belgesinin yanısıra FDA belgesinide taşımaktadır.

aynı zamanda kullanım ömrü olarak muadillerinin 2 katı galon ömrüne sahiptir.

firma olarak 81 ilde ücretsiz kurulum ve teknik destek sağlamaktayız.

indirimlerimiz halen devam ediyor.taksitli alımlarda DH uyelerine ekstra %10,havale eft alımlarında %10+10 indirim uyguluyoruz
    Çetin Bey Allah razı olsun siparişimi gönderdi dün elime ulaştı ürün ve filtreleri hepsi söylendiği gibi idi zaten cihazın adı sanından ziyade burada görevi yapan filtre takımı.

Arıtma cihazı arayan ve almayı düşünen değerli forumdaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

• Merhaba bugün suyumu ölçtüydüm 27 geldi dediler. 40 'tan sonrası sıkıntılı dediler. Alamadığım için birşey diyemedim. Ayrıca resimdeki şişenin içine bugün sabah su koydum. Aradan 3 saat geçmesine rağmen şişenin üstünde ki baloncuklar bu şekildeydi.

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri

• Mc_FiRaR kullanıcısına yanıt
    merhaba

siz ölçtüğünüz 27 değer veya 40 dan sonra sakıncalı değer denilen TDS ölçümüdür.bu cihazınızda bulunan filtrelere göre değişiklik gösterir.yanı eğer cihazınızda alkali bir filtre varsa 27-30-50-60 bile normal sayılabilir.

bu değeri membran çıkışından ölçerseniz net bilgi sahibi olur doğru analiz yaparsınız.mesela membran çıkışından ölçtüğünüzde değer 20-30 ları bulursa o zman membran filtrenızın ömrü doluyor demektir.

şişedeki sudaki baloncuklar daha önce yokmuydu?

o baloncuklar genelde alkali veya hidrojen filtreli cihazlarda olur bu normal bir durumdur.beklenılen bir durumdur.
  • Abiler selam.istanbul bayrampasada ikamet ediyorum. Su siparişi vermekten biktim usandim. Bu istende anlamiyorum kafam iyice karisti bana yardimci olurmusunuz duzgun isime yarayacak sonra filtrelerinide bulabilecegim ve fiyat performans urunu bir tavsiyeniz olursa almak isterim acikcasi. Desteklerinizi rica ediyorum. Saygilar...

• Merhaba,

Ankara Yaşamket’te yeni taşındığım evime arıtma taktırmak istiyorum. Konu hakkında hiç bilgi sahibi değilim. 2 kişi kullanacağımız için öyle yüksek debisi olan bir sisteme ihtiyacımız yok. Ürün yada firma tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mastikadandabeter M kullanıcısına yanıt
    merhaba,

8 litrelik veya 12 litrelik tanklar sadece ürün ebatını değiştirir.kalite olarak veya fiyat olarak çok farkettirmez.ben öncelikle nsf onaylı filtrelerden oluşan ph ve mıneral bakımından yuksek su üreten bir cihaz önerebilirim.yaşamkentte sitede iseniz bınanızda hıdrofor bulunmaktadır su basıncı yeterli gelir.aşağıda lınkını attığım modeller ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar.
    https://puretronwater.com/urun/ks11-alkali-su-aritma-cihazi/

https://puretronwater.com/urun/x-master-alkali-su-aritma-cihazi/

donanım haber üyelerine indirim uygulanmaktadır.%10

• Bu satıcıdan daha önce alışveriş yapan arkadaş var mı? Güvenilir midir? Piyasaya göre çok daha ucuz fiyattan filmtec membran filtre satıyor.

https://www.hepsiburada.com/filmtec-membran-75-gpd-p-HRBYWATER506-00075?magaza=Filtre%20D%C3%BCnyas%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansiro09 -- 5 Ekim 2020; 20:33:23 >
  • Merhaba arkadaşlar.Ablamın böyle bir cihazı var.Bu cihaza uyumlu filtre seti bulabilirmiyim, yada standart İnline filtre ile dönüşüm yapabilirmiyiz.Uzman arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• mch26 kullanıcısına yanıt

merhaba.

bu cihazın filtreleri sadece ihlasta bulunuyor başka filtre uymuyor.başka bir yöntemde şu cihazın filtre yapısını değiştrimek.bunu yaptığınız zamanda panel şifresi ister.şifre girlmez ise su uretimi olmaz.ihlasın elindesiniz bir anlamda.yinede değişim olur ama ilk ücret biraz fazla olur.ondan sonrakılerde sıkıntı olmaz.

• ctnuyr kullanıcısına yanıt

Merhaba filtre fiyatlarını ve değişim aralığını göremedim sitede?

• x15 kullanıcısına yanıt

hangi model için soruyorsunuz,ben görselini atayım size

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.