Şimdi Ara

Kaliteli paragraf soru bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar.Şuan 11.sınıfım.Malum bu sene ygsye giren arkadaşlar türkçe paragraf sorularının zor olduğunu , anlamasının güç olduğunu söylediler.Özellikle dikkat ettim paragraflar da düşüncr yazısı .Matematiğin coğu sorusu da anlamaya dayalı(problemler). osym artık sayısal değer verip islem yaptırmaktansa öğrenciyinin düşünmesini istiyor.
    Evet arkadaşlar sizden paragraf sorusu ağırlıklı veya sadece paragraf soru bankası önerileri bekliyorum.Özellikle düşünce yazısı ağırlıklı paragraf soruları olursa cok daha güzel olur.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonherk -- 23 Nisan 2015; 7:22:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TAKİP
  • Dostum yeni aldım bende en zafer sözcükte cümlede paragrafta anlam soru kitabı al bunu ygs tipi çok kaliteli sorular

• Dostum benden sana tavsiye yoğun ve uzun makaleler oku devamli ve bunu tek seferde anlamaya çalış antremanin bu olsun

• internetten cöz malum bu sene ösym sorularini hem internetten secti

• paragraf kitabıyla falan uğraşma dünya klasikleri oku + ales sorularını çöz
  • Ales sorularını nerden bulabilirim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi yayin oldugunu tam hatırlayamadım ama sorunlu bolge taramasi ve paragraf hiz sorulari adli iki kitap var. Bunlar guzeldir bana cok faydasi oldu. Bir de vakip buldukca bulmaca falan cozersen iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.