Şimdi Ara

Kaliteli/Pahalı-Ucuz/Dandik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela bir şey alıcam hep 2 şey arasında kalıyorum

telefon alıcam Apple mı aliyim diyorum pahalı ama iyi yada al android ucuza 2 seneye değiştirirsin mi hep kafama takılıyor

motor alıcam honda mı alsam yamaha mı yamaha kaliteli ama pahalı honda ucuz yedek bol

Kaliteli/Pahalı vs Ucuz/Dandik ?

• üründen ürüne değişir
  • Apple almayın bence 2000 tl ye çok güzel android telefonlar var
  • dediğin motor ve araç işinde değişir. araç alınırken yedek parçaya bakılır. örneğin yedek parçasını piyasada buluyorsan veya ucuzsa alınır diğer türlü alamazsın. örneğin reno yedek parça ucuz ve boldur bu yüzden piyasa arabasıdır. satacağın zaman rahatlıkla elden çıkartırsın ama lancia'da bu durum değişir. aynı markanın farklı modellerinde bile değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan.A

Mesela bir şey alıcam hep 2 şey arasında kalıyorum

telefon alıcam Apple mı aliyim diyorum pahalı ama iyi yada al android ucuza 2 seneye değiştirirsin mi hep kafama takılıyor

motor alıcam honda mı alsam yamaha mı yamaha kaliteli ama pahalı honda ucuz yedek bol

Kaliteli/Pahalı vs Ucuz/Dandik ?

Apple kaliteli/pahalı ucuz/dandik ikilisinin dışında bir marka. Onun kategorisi pahalı/dandik. Eğer paran varsa ve çöpe atmaktan hoşlanıyorsan al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh'de konu aç. 5 dk içinde dh ölücüleri sana ucuz/kaliteli ürünler bulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 25 Aralık 2016; 15:12:40 >
  • Tüm kaliteli şeyler pahalı,tüm dandik şeyler ucuz değil

Tüm pahalı şeyler kaliteli değil,tüm ucuz şeyler dandik değil

aynı gibi oldu ama böyle yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şık, küçük, ucuz tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben min 5 yıl kullanıp çöpe atan biri olduğum için 2. el piayasasına bakmayan biriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BF9CAADB -- 25 Aralık 2016; 15:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan.A

Ben min 5 yıl kullanıp çöpe atan biri olduğum için 2. el piayasasına bakmayan biriyim

hocam o zaman amiral telefonlardan birini alacaksın. örneğin andorid bu konuda biraz kısıtlı ama google nexus alırsan kafan rahat eder. 3-4 yıl rahat kullanırsın. olmadı kasko yaptırıp 2 yılda bir telefonu değiştirebilirsin.
  • Maddi durumuna ve kullanımına bağlı. Temiz kullanırım diyosan ucuz ya da orta pahalisindan al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.