Şimdi Ara

Kaliteli otogaz ankarada nereden alinir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk defa lpgli arac kullaniyorum.. Opetten aldim 10 kurus felan pahali ama cekisi iyidi fakat cabuk bitiyor gibi geldi bana.. yine shellin otogazi iyi gibiydi.. en son bpden alayim dedim cekisi dusuk geldi ama daha cok gidiyor sanki.. fiyatiyla cekisiyle menziliyle en iyi otogaz nereden alinir ankarada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 4 Eylül 2014; 16:20:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdiye kadar Shell'den başka yerden almadım
  • po gaz da deneyebilirsin fiyatlarıda uygun.. ankara da 2.43 den alırsın
  • Ostim'de Mogaz dan alıyorum. fiyat 2.36 , artık benim araba mı gaz seçiyor bilemiyorum. en çok km bu LPG ile yapıyorum
  • Türkiye Petrollerinden şaşmam kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancan.

Türkiye Petrollerinden şaşmam kesinlikle.

Tp nin pek istasyonu yok hocam.. fakat ankarada aoç de gormustum yolum duserse aracima tattırayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

quote:

Orijinalden alıntı: Cancan.

Türkiye Petrollerinden şaşmam kesinlikle.

Tp nin pek istasyonu yok hocam.. fakat ankarada aoç de gormustum yolum duserse aracima tattırayim

İstanbul Yolu üzerinde ve Şaşmaz da girişte var , Şaşmazdakinin fiyatı 10 krş daha ucuz oluyor. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA'DA NERDEN AVİZE ALINIR?
    15 yıl önce açıldı
    Ankarada nereden ev alınır
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende opet aygaz veya totalden aliyorum. 30 lt opetten aldigim gazla 400 km yi buluyo bazen baska gazlada bu kadar gitmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada milangaz istanbul yolu'ndan alırdım eski karbüratörlü aracımıza iyi gelirdi menzilinde değişme olmazdı opete göre ve lt başı da 20kr'a yakın fark vardı değiyordu ama şimdiki araç daha yeni model enjeksiyonlu,o istasyon haricindeki bi milangaz'dan yakıt alınca motor arıza ışığı yakıyo ve 100km sonra falan sönüyo o ışık (oksijen sensöründen muhtemelen)

artık opetle arasında da öyle fazla bi fiyat farkı kalmadığından değmez diye düşünüyorum. benim anlamadığım aynı milangaz değil mi bunlar elmadağ ve çubuk yollarındaki milangaz'lardan alınca ışık yanıyor istanbul yolu şubesindeki milangaz'dan alınca bişey olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Ostim'de Mogaz dan alıyorum. fiyat 2.36 , artık benim araba mı gaz seçiyor bilemiyorum. en çok km bu LPG ile yapıyorum

+1 ostim de mogaz iyidir yada macunköye giderken sağda milangaz var o da iyidir.
  • Yaklaşık 10 tane LPG'li aracımız oldu ve hemen hemen tüm markaları denedim LPG sektöründe.

Menzili iyi, çekişi süper en iyi optimizasyona sahip LPG = İpragaz

Yine Exengaz da bu grubun ürünü tavsiye ederim...

Kullandığım en kötü gazlar ise Margaz ve Yeni Ulaşlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.