Şimdi Ara

Kaliteli Kot Markası ve Erkek Giyimi 2016 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
4
Favori
10.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kotonu avm mağazasında gezdim fiyatları uygun ama çok beklenti içine girme bence ben hiç bulamadım adam akıllı bişey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim. 20/07/2016 NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın.
  • Levis ten 2-3 kot önerecek var mı hoşuma giderse alayım.
    Açık renk,bol olmayan ama çok dar olmayan paça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echoés -- 5 Ocak 2016; 23:58:11 >

Orijinalden alıntı: GrandMasterTurks

Hocam Maviden iki kot aldım yeni

Marcus Slim Leg
    Jake Slim Skinng Leg

kesimler çok iyi ama ileriye dönük deforme olmasından endişşeleniyorum. Kotu ilk aldığınız ve üzerine giydiğiniz zaman o anki kalite tartışılmaz hemde kesin size tam oluyorsa 32/30 veya 32/32.

Hayırlı olsun :) Marcus da çok güzel, Jake'in paçası biraz daha geniş hali. Fit olarak endişeniz varsa deforme olması öngörülen bi bel genişliği var, o da denim kumaşın doğasında var. Eğer abartı büyüme olursa zaten iade edebilirsiniz.

Bazı kişilerin bacak yapısı ve kilodan dolayı bazı yerlerde yırtılmalar oluyor, Mavi de değişim konusunda müşterisini kesinlikle üzmeyen bir firma olduğu için endişelenmenize gerek yok :)
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• en iyi kot levis'tir %100

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • Maviyi hic sevmem hollister loft lee levis takiliyorum gerisi malesef cop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SFO Bay Area, CA
  • son durum MAVİ ve Levi's Jeans

Orijinalden alıntı: Dizaltı Bilgisayar

Kimse de yazmamış kotonu 😁 son zamanlarda denim olarak güzel çıkış yaptı bence. Bakmanızı öneririm.

Koton a gittim. Birkaç Kot modeli fena deil fiyatları uygun 45 50 Tl bu arada Koton sanki Defactolaşıyo erkek kısmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GrandMasterTurks

quote:

Orijinalden alıntı: Dizaltı Bilgisayar

Kimse de yazmamış kotonu 😁 son zamanlarda denim olarak güzel çıkış yaptı bence. Bakmanızı öneririm.

Koton a gittim. Birkaç Kot modeli fena deil fiyatları uygun 45 50 Tl bu arada Koton sanki Defactolaşıyo erkek kısmı

Yok yahu, defacto ile pek yakın olduğu söylenemez. Ancak bu sezon çıkardığı skinny pantolonları, uzun hırkaları ve long fit tshirtleri görünce bi pull&bear havası sezdim gibi kotonda. İyiye gidiyor ya, bir de şu kalıplarını biraz daha küçültse tam olacak ta..

• mavi diyenler yanılır. mavi biteli çok oldu kumaşları leş. 2 yıkamada yıpranır ve yırtılır. zara diyenler zarayı eroğlu üretiyo ( colins-loft ) loft özellikle çok tokatçı bi marka sürekli kotlarında problem çıkıyo ama kullanıcı hatası diyolar.

kaliteli kot isteyenler : 7forallmankind,Cizitens Of Humanity,G star ve calvin klein a baksın

ayrıca morhipodan lee,wrangler ve levis ı 60-90 gibi komik fiyat aralıklarıyla alabiliyorsunuz
  • Biraz hort olacak ama bir sorum olacak.Mavi jake modelini giyiyorum ama mavinin kalitesi pek iyi değil.Levis almak istiyorum ama bir turlu jake kalıbında modelini bulamadım.511ler boru paça gibi bollar.En yakin levis veya wrangler modeli nedir?Jake ye alternatif daha kaliteli ne olabilir?

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Biraz hort olacak ama bir sorum olacak.Mavi jake modelini giyiyorum ama mavinin kalitesi pek iyi değil.Levis almak istiyorum ama bir turlu jake kalıbında modelini bulamadım.511ler boru paça gibi bollar.En yakin levis veya wrangler modeli nedir?Jake ye alternatif daha kaliteli ne olabilir?

Levis alıp terzide yaptırabilirsin. Mavi dediğin gibi kalite biraz düştü katiliyorum. Colins bile ondan daha iyi neredeyse.
    Hocam daha önceden terzide pantolon ayarlatmadım.Şimdi gidip levisten en az 150-200 verip kot alacağim terzi de istediğim gibi yapmazsa para çöp olacak.O yuzden guvenemiyorum o işe.Mavide jake modelleri kalıp olarak tam oluyor.Şimdi jack jonesten glenn ve tim slim modellerinden aldim bakalim nasil olacak

• LCW ve Defacto dan kot alınmaz. Çok kalitesiz. Koton ise erkeklere yönelik ürünleri LCW den Defactodan bir tık daha iyi. Marka algısı diğer ikisine göre bir tık daha yüksek. Kotonların kadın bölümünde çok fazla ürün ve bol seçenek var. Girdiğim bütün mağazalarda en fazla mağazanın 3te 1 i erkek reyonu. Ve koton mağazalarında elbiseler kokuyor. Evet kokuyor. 1 aydan fazla oldu koton suni deri mont aldım. Çok ucuza geldiği için aldım tabi 48 TL hala kokuyor. Kokusu çıkmadı. Nadiren giyiyorum. Colins sağlam ama tahta gibi hiç rahat değil. Mavi güzel ama gereksiz pahalı 3 tane mavi pantolonum var 3 ü hafiften deforme olmuş. 1 sene olmadı alalı.

Jack Jones lar gayet kaliteli. LTB kotları tavsiye ederim. 2,5 sene oldu hala sapasağlam. Siyah olanda hafif bir renk atma var ama rahatsız edici değil hatta böyle daha güzel oldu. Deneme amaçlı USPA dan 2 kot aldım. Bakalım nasıl çıkacak. Mavi ve Colins çok uygun olmadığı sürece almam artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Trende ayak uydurmak isteniyorsa LCW ve DeFacto'nun adını bile anmamalı. Zor durumda olanlar, maddi gücü yeterli olmayanlar için biçilmiş kaftan elbet ona sözüm yok.

Mavi jeanleri Türkiye'nin en kaliteli kumaşlarından yapılıyor. Yıkama olarak zaten iyi, fit konusunda da oldukça başarılı, Jake giymeye alıştıktan sonra Martin bile çuval gibi geliyor artık :)

Levi's kalitesi zaten tartışılmaz. Ama Türk markası olduğu ve küçüklüğümden beri en favori markam olduğu için Mavi'den sapmıyorum. Şimdiye kadar bir pişmanlığım da olmadı. Ha tabii ki Levis jeanim de var dolabımda sakladığım, yeri ayrıdır :)

2 yılda en çok gelişim gösteren firmayı açıklıyorum; LCW :)

Trendi yakalamada ve ürün kalitesinde çok büyük ilerleme kaydetmişler, Casual, young ve klasik denim olarak ayrı takılıyorlar. Trend isteyenler Casual ve young'a, daha 'baba işi' pantolon isteyenler klasikten buluyor genel olarak. İncelendiğinde Mavi'nin Black serisinde kullandığı kumaşların birebir aynısını LCW'de de görebiliyoruz ama detay ve fit farkları var. Super Skinny, Skinny ve Slim fitleri de Mavi kadar mükemmel olmasa da piyasaya göre gayet iyi ve kullanışlı. Ben Skinny ve Slim fit giyiyorum ve çok memnunum. Ön yargılı olmamanızı tavsiye ediyorum :)
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Hocan j&j hangi seriden kullaniyosunuz.mavide jake giyiyorum.J&jde hangi seri jakeye benzer acaba

Hocan j&j hangi seriden kullaniyosunuz.mavide jake giyiyorum.J&jde hangi seri jakeye benzer acaba

Seri falan takılmıyorum o detaylara hangisi hoşuma giderse onu alıyorum. Ha bide LOFT u eklemeyi unutmuşum. Loftun ürünleri de son derece kaliteli fakat biraz pahalı. Tabi Mavi mi Loft mu dersen Loft. Fiyatlarda yakın. Takip edersen Loft internet mağazası veya boyner indirim günleri ve kuponlarıyla makul fiyata alınabiliyor

Orijinalden alıntı: Luka Modric

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Valla colins in 044 numaralı modelleri çok güzel,

karl modelleri ve dannyler sağlamdır güzeldir. not colinste çalışıyorum

Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. Maviden aldığım bütün kotlar bir süre sonra şalvar gibi oluyor. Colinsin 044 karl modelini denedim kaç zamandır giyiyorum en ufak bi açma yok. Vücuda çok güzel oturuyor. Hatta colinste çalışan bi arkadaş bu danny olmalı dedi o da şaşırdı o kadar oturmasına :) Danny deneyeceğim ama çok mu dar olur yoksa şuan giydiğim karl istisna olduğu için mi dar anlamadım pek

Hocam seri derken kalıp anlamında dedim.Hani mavide jake slim skinny arasi,james super skinny.O bakimdan jack joneste tim ve glenn’i karşilaştirir misiniz biliyorsaniz.Loft u da olumsuz yorumları var diye denememiştim ama ona da bir şans vereyim bari

Hocam seri derken kalıp anlamında dedim.Hani mavide jake slim skinny arasi,james super skinny.O bakimdan jack joneste tim ve glenn’i karşilaştirir misiniz biliyorsaniz.Loft u da olumsuz yorumları var diye denememiştim ama ona da bir şans vereyim bari

Hocam anladım ne demek istediğinizi fakat kalıp isimlerine falan bakmıyorum. Skinny falan pek anlamam. Hangisi hoşuma giderse giyiyorum. Mavi kotlarımın ikisi jake biri skinny. Jack jones bilmiyorum kalıp isimlerini ama dar paça olanlardan. Şöyle söyleyeyim işe girdiğimden beri bilindik markaların çoğundan birer ikişer kot aldım. En çok hoşuma gidenler bu markalar oldu. Ve en sağlam olanlar little big kotlarımdı. Hala giyiyorum. Maviler giyilmiyor artık. Colinslerde solma filan olmasa da çok sertleşti. Rahat edemiyordum. Loft 1 sene olacak renk atma solma yok. Sapasağlam. Özetle genel bir değerlendirme benimkisi. Kalıplarına kadar detaylı değil

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.