Şimdi Ara

kaliteli bir vps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yurtdışı locasyonlu olması lazım
    en az 1tb bw
    10ip
    ve 60gb ve üstünde alan olması lazım

tabi diğerleride sınırsız

win sunucu olsa ii olur

aylık max 90ytl

yardımmmmmmmmmm

• Size hem yurt içi sunucuda hem de Aylık 500 GB Bant genişliği ister windows 2003 RC2 pkesk 8.1 ister linux Cent Os 4.4 Plesk 8.1 yüklü VPS sağlayabilirim. isterseniz PM atınız.
  • sadece smiley kullanılan mesajlar boş mesajlar oldugu için silinir ve bundan sonrada silinmeye devam edecektir. Yorumlarınızı kurallara uygun düzgün bir ustlupla yazarsanız mesajlarınız silinmez. Mesajları silmek için extra bir uyarı yapmayada gereksinim duyulmaz silinen her mesaj için uyarı yapmaya kalkarsak bu işin altından kalkılmaz zaten.

Konu ile alakasız olan mesajlar ve boş mesajlar silinmiştir.

Anlayışınız için şimdiden teşekür ederim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hoca peki benm msj lar siliniyorda bu adamınkilere ne oluyor??? benmkiler alakasız o herif yanlış okumuç acayip acayip okuyup yazıyor bunda benm ne sucum var ve neden bana sert bir uslupla yazıyorsunuz gördüghünüz gibi adam msj ını deüzenleyek silmiş bileben npıyım şimdi suçlu ben isem söyleyin bundan sonra bu forumda böyle konulara girmeyeyim??? her şikayet edilen suçlu oluyor ise bende o adamı sikayet etmek istiyorum tarafıma haksız suclamada bulunup kötü duruma düşürüyor
  • Slmlar, server için akşama teklifinizi gönderiyorum.

Saygılar.
  • teşekküler bekliyorum ve hocam dediginiz gibide araştırdım bakalım ne olucak..kaliteli hizmet = PozitifSolutions | Business Solutions

yanlış yazdım..=düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmann -- 14 Eylül 2007; 10:10:10 >
  • Teşekkür ederim ilgi ve güveninize :)

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.