Şimdi Ara

Kaliteli bir termal macun tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim Intel i5 750.Yaklaşık 3 aydır bu işlemciyi kullanıyorum ve işlemci soğutucum da ZeroTherm Core92.Bilgisayarı aldıktan birkaç gün sonra soğutucunun kutusundan çıkan termal macunu sürdük.(Sağolsun aldığımız yerdeki elemanlar sürmemişler de az kalsın işlemciyi mahvediyorduk.)Şuan işlemcinin sıcaklığı boştayken 47-49 derece arasında seyir ediyor(İşlemcinin kendi hızı 2.66GHz ama şuan 3.7GHz de kullanıyorum.).Bu sıcaklık normal değilse yeni bir termal macun almayı düşünüyorum.Dediğim gibi eğer bu sıcaklık normal değilse ve yeni termal macuna ihtiyacım varsa bir termal macun tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Arctic Cooling MX-2
    İşlemci soğutucusuyla gelen macundan daha iyi sonuç verir. Ama kaç derece fark eder onu bilemem. 1 de olur 3-4 te olabilir. Soğutucularla birlikte verilen macunlar genelde çok kaliteli olmuyorlar.
  • Zalman termal macun kullanıyorum, işe yarıyor hiçbir sorun yaşamadım.
  • Belirtmek isterim, işlemci sıcaklığınız hız aşırtmayla birlikte o değerlerdeyse normal... Ayrı bi ısı iletimli macun sürseniz de sadece 2-3 derece oynama yapacaktır. Çünkü ısıl güç tasarım ve sizin uyguladığınız hız aşırtma sınırları aşmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microsonic -- 22 Şubat 2010; 10:16:59 >
  • microsonic yorumun için teşekkürler.Sanırım Arctic Cooling MX-2 alacağım.3-4 derece de iyi benim için.Umarım yazın havalar çok ısınmaz.Şu anda en fazla oda sıcaklığı 25 santigrat derece(Erzurum'da).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    PS3 Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.