Şimdi Ara

Kalite farkı bu olsa gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem sortun cebinde unuttugun Sennheiser CX 300-II Kulakligimi makinada bi guzel yikamis sorun yok muzik keyfine devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• f/p kralı ep630 ile yaşamıştım aynı olayı, sadece temizlenmiş oldu seste sorun yok
  • Tamam.

• Bir kulaklığa 150 lira verilir mi te allam

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

Bir kulaklığa 150 lira verilir mi te allam

12 taksit ayda 13 liraya aldim kardes gunde 9.5 sigaraya veriyorum onun yaninda cerez parasi

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

Bir kulaklığa 150 lira verilir mi te allam

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/129362-beats-studioi-noise-canceling-oe-siyah-86243086

• onlar ayrı bir şey zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kadar para veriyorsun bırak da bozulmasınha bozulsaydı da ağbiii bozuk ama o ucuzluk kulaklıklardan daha iyi ses veriyoo derdin.
  • aynı ürünü çinden 40 tl ye getirtmiştim
    3 yıldan fazladır kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

f/p kralı ep630 ile yaşamıştım aynı olayı, sadece temizlenmiş oldu seste sorun yok

Hocam o kulaklıktan bende almak üzereydim sonra bazı yerlerde bassların çok baskın geldiğini yazmışlar vazgeçtim ne diyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

o kadar para veriyorsun bırak da bozulmasınha bozulsaydı da ağbiii bozuk ama o ucuzluk kulaklıklardan daha iyi ses veriyoo derdin.

Ses olarak pek tatmin etmedi beni yalniz bu kulaklik ie4 kullaniyodum eskiden ayni ayarda bozulsaydi 400 liraya gozumu diktigim bi kulaklik vardi onu alacaktim kismet degilmis

• bende gittim 60 liraya philips oneil aldim 6 ayda koptu kulakligin biri güya saglammis fasa fiso almayin sakin ama ses kalitesi güzeldi.

• Kaliteyle pek bağdaştırılacak bir özellik değil, kulaklıklar genel olarak yıkansalar da bozulmazlar. Tabi kafaüstü olanları kastetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

f/p kralı ep630 ile yaşamıştım aynı olayı, sadece temizlenmiş oldu seste sorun yok

İşi biliyosun geyik
  • zaten çoğu kulaklık yıkanınca bozulmaz 5tl olanlar bile bozulmayabilir
  • kulaklık çalışınca arkadaşın verdiği tepkiyi buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yörük -- 26 Ağustos 2013; 23:14:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.