Şimdi Ara

'Kalibrasyon Tekar Sayısı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
14.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sincerelym

quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Öndeki 2'si de 2 gündür sorunlu çalışıyor. Daha önce de buna benzer olmasa da sorunlar yaşamıştım. Kışın bende çok elektiriklenme oluyor. Metal bir şeye (kapı kolu, minibüsteki metal tutma yerleri vb.) dokunduğumda anlık çarpılıyorum. O ara pcye öndeki girişlerden usb hdd veya flash bellek takarken bazen pcye reset atıyordu. Şu an olmuyor gerçi.

Seneler önce benzer bir durum okumustum. Kasanızda elektrik kaçağı var. Topraklı bir priz mi kullanıyorsunuz?

ilginçtir ki kasanın yerini değiştirmiştim geçen bişeyler yaparken bir elim kasada ayagımda bakır kalorifer borularına dokunmuştu ısırmıştı o zaman ayrı ayrı baktım bir sorun yoktu. şimdi bu saatte okuyunca yazdığını tekrar bu sefer kontrol kalemiyle baktım gerçektende kaçak var. bir elim kasada diğer elimde konrtol kalemiyle borulara dokunuca kandil gibi yanıyor. prizim topraklı değil, gündüz değiştirip nötrleme yapayım en iyisi... çok teşekkürler bu arada.

• not : Hatalar tüm programlarda değeri aynı gösterir fakat uyarı rengi çıkmaz.Buna dikkat edin. hd tune 5.0 pro, sarı renk ile uyarırken, 2.55 de sarı renk yok fakat değerler aynıdır.

Arkadaşlar sorun yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli17 -- 10 Şubat 2013; 13:11:04 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosx -- 14 Şubat 2013; 12:45:04 >

'Kalibrasyon Tekar Sayısı'
  • samsung' larda görünüyor bu olay başka markalarda görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 19 Ekim 2013; 17:58:39 >

Orijinalden alıntı: hendivli

benim laptoptada aynı uyarı var. Servis ile görüşmem gerek. hdd markası seagete bu arada

Aslına bakarsanız samsung hdd lar da artık seagate tarafından üretilmekte. Seagate te de bu hata olması olası.

Orijinalden alıntı: cosx

quote:

Orijinalden alıntı: hendivli

benim laptoptada aynı uyarı var. Servis ile görüşmem gerek. hdd markası seagete bu arada

Aslına bakarsanız samsung hdd lar da artık seagate tarafından üretilmekte. Seagate te de bu hata olması olası.

Servis ile görüştüm Diagonic mi ne öyle bir test yapmamı istedi. Testin sonunca hdd de sorun olmadığı çıktı. Servise sonucu gönderdim onlardan cevap bekliyorum. Buraya yazarım sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosx

Hayırlısı ile çözülür inşallah.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Servis bilgisayarı onarım merkezine göndermem istedi. Bakalım sonuç ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kalibre sayısı 188 ne lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci: Intel Pentium III@933Mhz | Ram: 256MB PC133 SDRAM | Anakart: Intel Onboard | Ekran Kartı: Nvidia Geforce 6200 AGP@128MB | Ses Kartı: Sound Blaster 16 CT2800 ISA | HDD: Seagate Barracuda 30GB | PSU: Antec 300W | Monitör: Philips CRT 107E66 | OS: Windows XP Pro.
  • bende sony hd-e1 1tb model harici hdd var 8 aylık bir hdd bende bu değer 17 olarak gözüküyor. hdd nin çalışmasında dosya transfer hızında herhangi bir performans düşüklüğü görmüyorum.yine diğer haricim seagate 1tb freeagent goflex te böyle bir sorun yok 4 yıllık harici olmasına rağmen bu tür sorun yok fakat ondada current pending sector değeri 8 olarak görünüyor ondada herhangi bir performans düşüklüğü görmüyorum..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.