Şimdi Ara

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır) (1008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.157
Cevap
598
Favori
1.948.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hepsi bir araya gelicekse baya var demekki
  • walter kovacs kullanıcısına yanıt
    yok yav çekmecede, cebimde, sağda solda olanları vardı. onlar bir araya getirdim.

Bunlar şimdi mürekkepli olanlar:
    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

Bunlar da kenarda yatanlar:

Tozlar da çıkmış Bunların haricinde bir tane Parker Urban arkadaşta. Bi de Jinhao 159 aldım ama daha gelmedi. Hepsi bu kadar. Öyle koleksiyon bile sayılmaz.

• HolyDemiJohn kullanıcısına yanıt
    kalemler gayet güzel iyi bi koleksiyon daha genciz daha iyilerinide buluruz pelikan 140 çok iyi bi kalem bulsam alırdım da temiz bulamadık kapağı çatlak vardı alamadık 51 de gayet güzel sheaffer yeşil olan gerçekten iyi bence orta seviye en iyi kalemlerden birisi yeni model kalem almaktansa 80lerden kalma sheaffer 444 imperial daha iyidir insaallah daha iyi kalemlerin olur
    inşallah. bakalım yavaş yavaş arıyoruz. umarım hepimizin evi 14-18 ayar altın uçlu vintage kalemlerden geçilmez Pelikan 140'ın ucunda semi flex m250 ucu var. Onla yazmak gerçekten çok güzel, şansıma üzerinde çizik bile yok. sheaffer'ları zaten günlük kullanıyorum, okulda not almak için çok iyi kalemler.
  • HolyDemiJohn kullanıcısına yanıt
    inşaallah altın uçlar gerçekten yazmak için ideal pelikan 120 de çelik uç var ve yazarken altın uç gibi bi his yaşatmıyor yeni model pelikan 150 200 205 gibi kalemlerde çelik uç olduğu için aynı şey onlarda da var bendeki parker vakumatic de yarı esnek bi uç ilk defa esnek uçlu kalem kullandım onlarla yazmak gerçekten güzel ayrıca yeni model kalemler eskisi gibi malzeme kalitesi olarak eski kalemler gibi değiller çoğu plastik ve pahalı m200 fiyatına 1950 pelikan 400 almak daha mantıklı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walter kovacs -- 25 Aralık 2015; 23:23:10 >
    aynen katılıyorum.
  • Türkiyede bulunabilecek (ebay cultpens falan uğraşmadan) top5 versatil kalem nedir? (Ogrenci icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar yakın zamanda güzel bir 0.5 uçlu kalem almayı planlıyorum arkadaşa hediye olarak önerebileceğiniz neler var acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Merhabalar yakın zamanda güzel bir 0.5 uçlu kalem almayı planlıyorum arkadaşa hediye olarak önerebileceğiniz neler var acaba

S20

• quote:

Orijinalden alıntı: Tala Valkov

quote:

Merhabalar yakın zamanda güzel bir 0.5 uçlu kalem almayı planlıyorum arkadaşa hediye olarak önerebileceğiniz neler var acaba

S20

Tavsiyeniz için sağolun hocam varsa link atabilir misiniz birde bayan arkadaşa hediye edeceğim sorun çıkarmaz inşallah

• quote:

şık olacağını varsayarak pilot s20 ve pentel kerry. caran d'ache 844 de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 26 Aralık 2015; 17:14:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tala Valkov

quote:

S20

Tavsiyeniz için sağolun hocam varsa link atabilir misiniz birde bayan arkadaşa hediye edeceğim sorun çıkarmaz inşallah

Bayan ise daha iyi. Tecrübeyle sabittir :D
    Kalemkolik satıyordu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

şık olacağını varsayarak pilot s20 ve pentel kerry. caran d'ache 844 de olabilir.

Tavsiyeleriniz için ikinize de teşekkür ederim

Ancak öğrenciyim ben fiyatı biraz daha uygun olan kalem önerir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

yok yav çekmecede, cebimde, sağda solda olanları vardı. onlar bir araya getirdim.

Bunlar şimdi mürekkepli olanlar:

Bunlar da kenarda yatanlar:

Tozlar da çıkmış Bunların haricinde bir tane Parker Urban arkadaşta. Bi de Jinhao 159 aldım ama daha gelmedi. Hepsi bu kadar. Öyle koleksiyon bile sayılmaz.

Güzel koleksiyon.
    Resimdeki kalemlerin soldan sağa veya tam tersi marka ve modelini söyleyebilirmisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• corde C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Soldan sağa üsttekiler: Pelikan 140, Parker 51, Sheaffer 440, Scrikss 419, Parker Vector
    Alttakiler: Scrikss 78, Pilot 78G, Sheaffer 444, Scrikss 17, Scrikss 84
  • quote:

Teşekkürler.

Soldan sağa üsttekiler: Pelikan 140, Parker 51, Sheaffer 440, Scrikss 419, Parker Vector
    Alttakiler: Scrikss 78, Pilot 78G, Sheaffer 444, Scrikss 17, Scrikss 84

Pelikan 140 güzelmiş hem Tombul hem altın uçlu sanırım, piyasada pek bulunmuyor galiba?
    Yine scheaffer 444 guzel görünüyor. Scrikss 78 in özel bir Önemi varmı merak ettim?
    Yine scrikss 84 hoş ve altın kaplama uçlu sanırım? Bunu da kalemmalem bloğunda Reha beyde görmüştüm resmini? Buda piyasada bulunmuyor galiba?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pelikanın 14 ayar altın ucu var ama ne yazık ki orijinal 140 ucu değil, m250 ucu. yine de çok güzel yazıyor o yüzden şikayetçi değilim. Piyasada özellikle iyi durumda bulmak zor. Benimki belli ki uzun süre kullanılmış ama kapağındaki kaplamalar haricinde eskime izi pek yok.
    Scrikss 78'in şöyle bi önemi olabilir; çocukken heves edip aldığım çin malı dolmakalemi ve daha da küçükken amcamın hediye ettiği ama benim parçaladığım kalemi saymazsak ciddi ciddi kullanmak için aldığım ilk dolmakalem. Yazımı fena değildi ama biraz yazı yazdıktan sonra ucu kuruyordu. Ben de pek memnun kalmadığım için kalemleri araştırmaya devam ettim, en başta Scrikss'le arasında kaldığım Parker Urban'ı aldım. Sonrasında işin sonu gelmedi
    Scrikss 84 de güzel bir kalem fakat benim zevkime göre çok kuru yazıyor. Bu kalem de piyasada zor bulunuyor. Sağolsun forumdan Qanzen bulmuştu kalemi, bana da aldı bi tane.

• quote:

Pelikanın 14 ayar altın ucu var ama ne yazık ki orijinal 140 ucu değil, m250 ucu. yine de çok güzel yazıyor o yüzden şikayetçi değilim. Piyasada özellikle iyi durumda bulmak zor. Benimki belli ki uzun süre kullanılmış ama kapağındaki kaplamalar haricinde eskime izi pek yok.
    Scrikss 78'in şöyle bi önemi olabilir; çocukken heves edip aldığım çin malı dolmakalemi ve daha da küçükken amcamın hediye ettiği ama benim parçaladığım kalemi saymazsak ciddi ciddi kullanmak için aldığım ilk dolmakalem. Yazımı fena değildi ama biraz yazı yazdıktan sonra ucu kuruyordu. Ben de pek memnun kalmadığım için kalemleri araştırmaya devam ettim, en başta Scrikss'le arasında kaldığım Parker Urban'ı aldım. Sonrasında işin sonu gelmedi
    Scrikss 84 de güzel bir kalem fakat benim zevkime göre çok kuru yazıyor. Bu kalem de piyasada zor bulunuyor. Sağolsun forumdan Qanzen bulmuştu kalemi, bana da aldı bi tane.

Pelikan zaten bu Işın piri. Her dolmakalem severin en az bir tane olmalı, ki mümkünse en az m400 ve üstü. :)
    Almanya'da daha uygun bulunabiliyor. Geçen sene iş dolayisiyla Berlin'e gitmiştim ki o zaman dolmakalem sevdası başlamamıştı :). Bir daha gidersem birkaç tane almayı düşünüyorum. :)
    Bende birkaç scrikss 17 ve sanırsam 49 idi onlardan var ama beni pek memnun etmedi doğrusu. Heritage modelini millet beğenip almış nasıldır bilemiyorum, bunlarda da hep M Uç bulunuyor ki ben daha ince uçları seviyorum.
    Bende de bi parker sonnet II var F uçlu ama bu bile bana göre kalın yazıyor. Geçen sene Adana'da kırtasiye gezerken birisinden Senatör marka eski baya ince altın kaplama uçlu ( sanırım ef uca Karşılık geliyor gibi) bulmuştum , onun yazımını çok seviyorum. Zaten bu kalem de Pelikan kopyası sadece daha adi malzemeden üretilmiş bence.

o zaman size pilot ef ya da platinum uef falan lazım bende de tam tersi. b olur 2b olur 3b bile olur. pelikan'ın artık yapmayı bıraktığı 18k 3b ucu yazarken görünce ağzımın suyu akıyor.
  • 
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.