Şimdi Ara

KALEMİN İKİ TARAFINI DA AÇMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diyelim ki ilkini actim bu dedigin durum oldu digerini acmam,ilkini actim sorun olmadi ikincisini de acarim ikincisi sorunlu olursa ilkiyle devam ederim,ya da ikincisi de duzgun cikar ikisini de kullanirim,ilkini actigimda ikincisini acmayacagimdan(Risk almaya degmez 2.de bozuk cikar filan) bozuk ya da duzgun olma ihtimalini disari atarsak,bilimsel olasilik bakimindan 3 ihtimal var 1inde 2 tane cift ucu acik kalemim olur,1.soyledigim durumda 1 tane tek ucu acik kalemim olur,2.soyledigim durumda 1 tane cift ucu acik kalemim olur.Yani kalemin ucu acilmaya deger bir eylem.

Hem osym kalemi guzel oluyor sorun cikma ihtimali deneysel bakimdan %1,hem sinavdan once acma isini halledersek sorun cikma durumunda yedek bir kutu verirler herhalde o da sayiyla gelmiyorsa tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok geçen sene bende yaparım diyordum iki kalem idare ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 haftadır öyle çözüyorum, hala unutup açacağı aldığım oluyor ama güzel taktik.

Hatta aksiyon olsun diye hepsini açtıktan sonra açacağı çöpe sallayın

Şaka maka keşke şunlardan dağıtsalar, şu an kullanıyorum, içinde kompakt bir açacak var, içindeki kompakt açkıyı çıkarınca kalemi kullanırken ağırlık dengesi mükemmel oluyor, hem de daha pratik
    KALEMİN İKİ TARAFINI DA AÇMAK
    Şunu da bırakayım:http://kalemmalem.blogspot.com.tr/2012/09/faber-castell-perfect-pencil.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 4 Mart 2017; 20:48:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uruk-Hai

Diyelim ki ilkini actim bu dedigin durum oldu digerini acmam,ilkini actim sorun olmadi ikincisini de acarim ikincisi sorunlu olursa ilkiyle devam ederim,ya da ikincisi de duzgun cikar ikisini de kullanirim,ilkini actigimda ikincisini acmayacagimdan(Risk almaya degmez 2.de bozuk cikar filan) bozuk ya da duzgun olma ihtimalini disari atarsak,bilimsel olasilik bakimindan 3 ihtimal var 1inde 2 tane cift ucu acik kalemim olur,1.soyledigim durumda 1 tane tek ucu acik kalemim olur,2.soyledigim durumda 1 tane cift ucu acik kalemim olur.Yani kalemin ucu acilmaya deger bir eylem.

Hem osym kalemi guzel oluyor sorun cikma ihtimali deneysel bakimdan %1,hem sinavdan once acma isini halledersek sorun cikma durumunda yedek bir kutu verirler herhalde o da sayiyla gelmiyorsa tabii.

hocam yeni olasilik çalıştın sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneme çözerken(ösymnin aynı kalemi varsa) dene.Faydasını görsen sınavda uygula.(kişiye bağlıdır.) Faydası sınav anı hızlı olmanı sağlar.
  • Vagon sorusu gibi oldu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uruk-Hai

Vagon sorusu gibi oldu hocam

valla aahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

bir veya iki kere açarak tüm sınav bitiyor. bir yandan okuyup bir yandan kalemi açabilirsiniz hem dinlenmiş olursunuz

Katılıyorum. Arkalarını açmaktansa açmadan bırakmak daha iyi, o beş saniyelik dinlenme ve sınav stresinden ufak bir uzaklaşma iyi geliyor. Hatta ben her bölüm bittikten sonra kalemi açarken gözlerimi kapatıp kendimi dinlendiriyorum beş saniyeliğine. Harıl hurul çözerken arada gözden çok basit şeyler kaçabiliyor, ara ara dinlenmek iyi. Sınavda aralıklı olmak üzere toplam bir iki dakika dinlenseniz bile faydası olur, o giden dakikalara değer. Sonuçta yaklaşık üç saat boyunca sabit bir yerde, sürekli beyni yorarak oturuyorsunuz; kendinizi ne kadar adapte etseniz de bu duruma deneme çözerek, yine de insan gününde olmayınca beyin çabuk yorulabiliyor, ona küçük dinlendirmeler vermek lazım. Bu kadar abartmayın sınavı yetiştirme olayını da, hızlı değil doğru çözmek daha önemli sonuçta. Kalemleri açıp çözerseniz, kazandığınız süre 1 dakika bile etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opri -- 5 Mart 2017; 15:8:8 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.