Bildirim
Kaleci olmayı düşünüyorum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
üç büyüklerin yedek kalecisi olursan hayatın kurtulur. -
boy şuan 185 ve 17 yaşımdayım. kendimi övmek mi olur bilmem ama yaşıtlarıma göre ön plana çıkıyorum genelde ama istikrarı sağlamam zor oluyor. kafam bozuk olduğu gün kötüyüm. konsantre olunca uçuyorum sanki -
Belki olur olursa hayırlı olur inşallah
-
18 yaşında ve profesyonel futbol oynamamış birisi olarak ahkam kesmek yanlış olabilir ancak bana göre kaleciliğin en önemli noktası motivasyondur (ardından da savunmayla iletişim gelir) ve sen bu konuda eksik olduğunu söylüyorsun. elbette ki türkiye'nin altyapı şartlarında motivasyonu yakalayabilmek çok zor bunun farkındayım ama bunu düzeltmeye çalışmalısın.
bunu düzeltmenin en kolay yolu bence kendini sosyal hayatta değiştirmen. daha fazla kitap oku, daha özgüvenli bir insan ol. -
Ohaa yetenek avcıları beni mi izliyor hocam ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuÇekmeBunuÇek -- 29 Temmuz 2013; 23:55:27 > -
Kitap okumak zor geliyor ama mitolojik kitaplara ilgim var
ayrıca dediğin gibi Türkiye de alt yapı 2. planda bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuÇekmeBunuÇek -- 29 Temmuz 2013; 23:55:48 > -
elbette maç tecrübesiyle motivasyonun oturacaktır. ben biraz da ülkenin okuyan topçu açığını kapatmak için öyle söyledim aslında. -
Hocam topcu olalımda okuruz sonra
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X