Şimdi Ara

kaldırıldı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Arkadaşlardan dönüş gelmezse özelden gönderebilirim. Sitelerinde değişikliğe gitmişler nedense. Hayırlısı olsun.
    yamayı ulaştırabilirmisin ?site kapalı
  • Oyun ile veya grubunuzla ile ilgili bir sorun mu var arkadaşlar. İsteyen arkadaşlara özelden yamayı gönderiyorum da korsan yama sağlıyormuşum gibi hissediyorum.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    divinit original sin 2 oynuyordum, az once bitirdim. steam'den kona'yı kurdum tam başlayacağım türkçe yama yok :) zahmet olmazsa benimle de paylaşabilir misin yamayı ?
  • R7Game kullanıcısına yanıt
    Benim yaptığım upload'ın süresi dolmuş. Aşağıdaki arşivde mevcutmuş.
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: Türkçe Yama Arşivi
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1098052254

hallettim az önce dostum sağ olasın.
    Yürüme simülatörlerine göre güzel bir oyun. İyi oyunlar.
    biliyorum dostum. ön sipariş ile ori'yi aldım dün. 11 mart'ta geliyormuş. onu beklerken oynayayım dedim. 3 tl'ye almıştım zaten steam'den :)
    Ori gelmez olsun, ilk oyunu oynuyorum bugünlerde tam kanser. Controller kırmalık. İyi yapmışsınız, fiyatı artabilir. Durup dururken State Of Decay 2'nin fiyatını arttırdılar, Epic'e de çıkmasına bağladım ben ama belli olmaz.
    ori'nin kontrolleri rahattır ya. ben 15 saatte %100 bir şekilde bitirdim. belki alışmamışsındır daha. ori çok keyifli bir oyundur. ileride skill kazandıkça çok daha keyifli oluyor. tek sıkıntısı fast travel olmaması. Metroidvania sisteme sahip bir oyunda mutlaka fast travel olmalı. cünkü ileride yeni skill alınca, geriye dönüp aldığın skill ile ulasamadığın yerlere gidiyorsun. sürekli git gel sinir etmişti beni. umarım yeni oyunda fast travel olur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Oyun ile veya grubunuzla ile ilgili bir sorun mu var arkadaşlar. İsteyen arkadaşlara özelden yamayı gönderiyorum da korsan yama sağlıyormuşum gibi hissediyorum.
    Hocam banada gönderebilirmisin teşekkürler :)
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Yukarida arsiv linki paylastim. Oradan indirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dostum, kona'da resim çekmeme gibi bir bug ile karşılaştın mı hiç ? oyunda buz gibi bir şey gördüm benzinin orada. resmini çekeyim dedim, ne gamepad ile ne de klavye ile resmi çekmiyor.
    Yok hocam karşılaşmadım. Hatta bol bol çektim. Çektiğin resimlerde Silüet çıkmıyorsa zaten hikaye ile ilgisi yok, öylesine çektiriyor.
    tamamdır çözdüm dostum. ben oynadığım oyunlarda adım atmadık yer bırakmadan bitirmem. bu oyunda da haritada neresi gösteriyorsa oraya gidiyorum. benim oyun biraz uzun sürebilir. :)
    Bende öyle gezerek oynuyorum da oyunun sonlarına doğru oyun sizi yanlış yönlendiriyor hocam. Haritanın en üst sol tarafındaki evlere gidememiştim o yüzden. Save dosyası, tekrar geri dön vs uğraşmamak adına öyle bırakmıştım.
    ben de şu an buz mağarasındayım. en son şarap ile ceketi takas ettim. sonra kar motoru'nu hallettim ve buz mağarasına geldim. bu tarz yürüme simülasyonu oyunlar artık baymaya başladı. bu oyun neyse ki çeşitlilik saglamış. büyük dünyaya bir sürü keşfedilecek yer koymuş ki akıp gidiyor oyun. çizgisel bir oyun olsaydı gerçekten sıkabilirdi. şu an 5saat oldu güzel gidiyor. tahminim 10 saati bulur bitirmesi. :)
    Benim 8 saat sürdü fakat dediğim gibi haritanın sol üsttündeki yerleşim yerlerine gidemedim. Girilecek evler, öğrenilecek yan hikayeler olduğu için pek sıkmıyor insanı. Ben yürüme simülatörlerini sevmiyorum fakat bu oyunu severek oynadım. Hikayesi de daha önce bildiğim bir konu olduğu için hoşuma gitti.
    ben de az once bitirdim. benim de 8 saat sürdü. en üst taraflara maalesef gidilmiyor, oyun izin vermiyor. oyunun finali belli. oyun o taraflara gitmene hikaye gereği müsaade etmiyor. ben de yürüme simülasyonu oyunları sevmiyorum ama bu oyun gerek yan hikayeleri gerekse keşif hissi ile bir şekilde oynattı. :)
  • yama yi bulamıyorum atabilicek olan varmi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.