Şimdi Ara

Kalbimde delik var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billaben

Böyle sağlığında büyük sorun olanlara ve elden bişey gelmeyince üzülüyorum. allah şifa, gecinden versin.

anjiyo ile kapatılıyomuş ama daha yaşım 16 olduğu için yapmıyolar heral

• quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

Bir delik fazla desene .s

inşallah sen dahil annen baban kardeşin olacak karın bu hastalıktan muzdarip olmaz.

Şakasına takıldım ritm bozukluğum var kardeşim aktif sporla geçiştirdiğim ömre sahibim :)

• Geçmiş olsun dostum.Pm atabilirsin bişeyler söyleyebilirim sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

kuzenimin de delik 7 yaşında Allah şifa versin

doğuştan maalesef. bende de doğuştan ama bu yaşımda öğrendim. yine iyi, çocukluğumda öğrenseydim kendimi soyutlardım.

ve arkadaşkar işin en kötü kısmı ise basketbolu bırakmış olmam. koç beni takımda görmek çok istiyordu 1 ay antremandan sonra lisans verdi onu onaylatmak için hastaneye gittim kardiyolojiciye baktı kalbime öyle durdu. Sonra dedi kalbi delik. O an ki duygumu asla unutmam. Çarpıntı geçirmiştim ağlamayacak kadar üzgündüm. Sırf basketbolu bırakmak zorunda olduğum için...

• Geçmiş olsun benim de yeğenimde var. Pilot olamaz, suda dalamaz, dağcılık yapamaz gibi şeyler dedi sadece doktor. Yaşın gelince halledilir umarım sağlığına kavuşursun
  • Kardeş duygu sömürüsü gibi olmasın ama benim de doğduğumda kalbim delinikmiş.Yani dediğin gibi bir risk var bencede. Allah acil şifalar versin.İnşaallah bir sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfdg -- 19 Mayıs 2014; 22:43:48 >
  • geçmiş olsun aynı sorun bendede vardı 17 yaşında ameliyat oldum ve şuan hiç bi sorunum yok

ameliyat olmadan önce cabuk yorulma oluyodu agrı yapıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

Geçmiş olsun benim de yeğenimde var. Pilot olamaz, suda dalamaz, dağcılık yapamaz gibi şeyler dedi sadece doktor. Yaşın gelince halledilir umarım sağlığına kavuşursun

doktor bana sadece kalbin delik dedi. şöyle bir şey var ben halen basketbol oynarım en ufak prüz yok saatlerce oynarım. bi defasında kalbim öyle bir ağrımaya başlamıştı ki sırt üstü ve solumun üstüne yatamaz hale gelmiştim. 1 Hafta o ağrı hiç dinmedi. Üşütmüştüm kalbimr vurmuştu galiba kaslarla ilgili. Doktor birsürü şey yaptı kalbinin çalışmasında bir sıkıntı yok her şey normal bu ağrının kalple alakası yok geçer dedi yolladı. Ondan sonra hiç bi sorun çıkmadı ama çıkabilirdi.

• benimde kalbim delikti. kapalı ameliyat oldum 5 sene önce. şimdi Allah bozmasın turp gibiyim. geçmiş olsun. takma kafana. bende çok korkmuştum ama hissetmedim bile. yataktayken uyuttular uyandığımda yine yataktaydım. aradaki kısım yok.
  • Bişey olmaz, kardeşimin de delik demişlerdi, yıllar geçti bişey olmadı. Hatta kendiliğinden kapanır muhabbeti yapmışlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geçmiş olsun benim de yeğenimde var. Pilot olamaz, suda dalamaz, dağcılık yapamaz gibi şeyler dedi sadece doktor. Yaşın gelince halledilir umarım sağlığına kavuşursun

hocam benimde doğuştan delikti ameliyatla kapadılar. bana sadece ağır sporlar yapıp kendini zorlama demişti.
    bu suya dalamama, dağcılık yapamama falan ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

benimde kalbim delikti. kapalı ameliyat oldum 5 sene önce. şimdi Allah bozmasın turp gibiyim. geçmiş olsun. takma kafana. bende çok korkmuştum ama hissetmedim bile. yataktayken uyuttular uyandığımda yine yataktaydım. aradaki kısım yok.

gerçekten öyleyse iyiymiş bi de konuya bakarsan kafama takmadığımı görebilirsin umrumda değil. donanımsal (fiziksel) sorunlar çözülür ama yazılımsal (ruhsal) sorunlar çözülmez veya ebilir. bende öyle bir ruhsal sorun olmadığı için bu fiziksel sorunu kafama takacak değilim.

• quote:

quote:

hocam benimde doğuştan delikti ameliyatla kapadılar. bana sadece ağır sporlar yapıp kendini zorlama demişti.

Onun öyle ani basınç değişimlerinde kalbindeki kirli kanla temiz kanın birbirine karışması gibi bir risk var ondan. Ama yüzücülük yapıyor bir süredir. Zaten daha 10 yaşında

• quote:

quote:

quote:

Onun öyle ani basınç değişimlerinde kalbindeki kirli kanla temiz kanın birbirine karışması gibi bir risk var ondan. Ama yüzücülük yapıyor bir süredir. Zaten daha 10 yaşında

mesel kaç m daldığımızda basınçtan etkileniriz? 1-2 metre falan mı yoksa 10 metreden fazla mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

mesel kaç m daldığımızda basınçtan etkileniriz? 1-2 metre falan mı yoksa 10 metreden fazla mı?

1-2 metre pek birşey değil bence. 10 metre falan etkiler tabi. Siz ameliyat olmuşsunuz gerçi hocam ama ben bilemem sonuçta. Aklınıza hala takılan şeyler varsa doktorunuza danışın bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.