Şimdi Ara

kalavye ile mause devre dışı kalıyor. yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende microsoftun kablosun mause + klavye seti var. oyun esnasında veya her hangi bir anda devre dışı kalıyorlar bu nedenle pc yi resetlemem gerekiyor fakat reset atığımda başlangıçta pcde kasanın içinden dırdırdırdırdırdırdır... sesleri geliyor ve klavye ve mause yne çalışmıyor. ancak pc bir sure kapalı kalınca düzeliyor. neden olabilir acaba.... arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum oyunlar esnasında çok sinir bozucu olabiliyorrr

• Mause devre dışı değilde makina kiliteniyor diye olmasın.

Gelen dırdırdır ses de sanırım ilk açılışda fanların maksimum hızda dönmesinden olabilir.
  • microsoft kablosuz sistemlerde adını hatırlamadığım bi devre koruma sistemi mevcut oyunlarda yada başka bi yerde bir tuşa uzun süre basarsanız o tuşu yok sayıyor

gelelim seninle ilgisine muhtemelen bu tür sistem arızası tuş yerine komple seti devre dışı bırakıyor
  • bir tuşa 3-5 kere bastığınızda yapışık tuşlar aktif hale geliyor. (windowsta) oyunlarda bu tarz bişey olabilir diye düşünüyorum.yapışık tuşlara bi bakın. kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Nightmare:.

Mause devre dışı değilde makina kiliteniyor diye olmasın.

Gelen dırdırdır ses de sanırım ilk açılışda fanların maksimum hızda dönmesinden olabilir.

makina kitlenmiyor çünki oyundaki oyuncu karakter klavye devre dışı kaldığında hangi tuşa basılı ise o tuş doğrultusunda devam ediyor yani oyun ve pc aktif durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sioglan -- 26 Haziran 2008; 18:32:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.