Şimdi Ara

KALAN ZAMANDA NE YAPMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Gecenin bu saatinde kafamı kurcalayan konular var, sizlerden yardım istiyorum. TM öğrencisiyim. İlk 20K istiyorum.

Şu anki tyt netlerim:
    türkçe 30-35 aralığında
    matematik 18-25 aralığında
    sosyal 13-17 aralığında
    fen maksimum 6 gördüm

ayt netlerim (uykularımı kaçıran konu) :

edebiyat sosyal kısmı 25-30
    matematik 10-15 (15 göremedim denebilir)

matematikte limit türev integral trigonometri logaritma adına okulda henüz hiçbir şey görmedik. 2. dönem başlayacağız. sadece parabol polinom çözüyorum sınavlarda.

15 gün önce bir heves KAF serisi’ne başladım. KAF-1’in 3’te 1’ine geldim. Şubat sonuna kadar KAF2’ye geçsem KAF-3 ve KAF-4 için çok geç kalmış olur muyum ?

Ve halihazırdaki netlerim sizce ne durumda, sonuç bu haliyle ne gelir ? OBP 88 90 arası gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Konuların yetişmeyeceğini düşünüp yataktan çıkıp KAF1’e devam etme isteği geldi bir anda ama bu kafayla olmayacak gibi

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quinnyosmosis -- 10 Eylül 2020; 15:36:27 >
  • quinnyosmosis kullanıcısına yanıt
    hocam istiyordum ki yapmışken hepsini yapayım atlamadan, ama bunun için geç kaldım sanırım. üslü köklüde çok soru kaçırıyorum. belki de onları bitirip kaf 2’de de birkaç konu yapıp 3’e geçerim

• Mutlak çarpanlara ayırma fonk izle reis kesin çok şey ögrendim ben köklü bilosan atla ama bi kaç ufak detay var istersen bak ben bilmiyodum hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme ne kadar vermeliyim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.