Şimdi Ara

KALAN PARÇALAR İÇİN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam colorful anakartlar hakkında bazı kötü yorumlar okudum. Biosla ilgili sıkıntı yaşayanlar falan olmuş sanırım. Kağıt üzerinde çok güzel bir anakart ama böyle sorunlar beni biraz korkuttu. Teknolojik alet sonuçta tabiki de şans faktörü her zaman vardır ama abartılıyor mu? Aslı astarı olan bir şey mi bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    https://pttavm.com/msi-b650m-project-zero-ddr5-7600mhz-oc-m2-hdmi-dp-usb-c-pcie-40-am5-matx-anakart-p-1331022512

pttavm.com
    PTTAVM: Gigabyte B850M Force AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
    https://pttavm.com/gigabyte-b850m-force-amd-am5-ddr5-micro-atx-anakart-p-1474052789

ana donanım zırt pırt değişmesi zor büyük zarar edersin bir kere al tam al

seçtiğin kasanın soğutması çok zayıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 25 Haziran 2026; 10:8:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ahmet Üsame IRMAK kullanıcısına yanıt

Bu anakrt ATX formunda. Yalnız ,Gigabyte bu kartında düşük seviye, VRM mosfetleri kullanmış.

Açıkçası kasayı m-atx kasaların arasında soğutması beğenilen modellerden olduğunu okuduğum için seçtim. Sizin herhangi bir deneyiminiz oldu mu?

İşlemci konusunda ise (bilgili biri değilim) ben hikayeli oyunlarda 4k oynamak istiyorum. Cs, valo gibi oyunlar umrumda değil. 4K için de bütçem dahlindeki işlemcilerin anlamlı bir farklılığı olduğunu göremedim izlediğim videolarda. O yüzden 7500f beni bir süre götürür diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?

Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS Wi-Fi V15

Bunun siparişini geçtim hocam, tekrardan teşekkür ederim size.

Forumdan bi arkadaş bile çok memnun olduğunu yazmıştı. Benim gibi overclock hastası falan değilseniz,zaten biosla falan işiniz olmaz. Sadece E.X.P.O yu açın biosdan,o kadar.

şuan bende 5600 ve 6700xt var 2k ultra oynuyorum işlemci yüzde 70-80 geziyor senin gibi 9070xt taksam daha yüksek fps değerleri göreceğim için işlemciyede daha fazla iş düşecek almışken 8/16 7700 al

kasada önden içeri üfüren fan yok ön yanda var onlarda içten dışa üflüyor ters çevirsen bu seferde çirkin durur alta taksan onuda ekran kartı çeker yine içeri temiz hava girmez adam akıllı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 25 Haziran 2026; 16:6:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam değerlendireyim bunu, teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.