Şimdi Ara

kalan 2 hafta rapor alınır mı gerek yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben almayı düşünüyorum 7gun kullandım şuana kadar özürsüz siz ne yapacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son güne kadar okula gitmeyi planlıyorum. Herkes rapor alınca sınıfta tek başıma rahat rahat ders çalışabilirim zaten. Tüm devamsızlıkları lys için kullanmayı düşünüyorum ben.
  • Raporu LYS için kullanmak daha mantıklı.
    Çünkü çalışmanız gereken gerçekten çok fazla vakit olacak ve YGS'den sonra okuldaki durum ne olacak bilemezsiniz.
    Yani arkadaşlarınız vs. sizi kötü etkileyebilir.Sınavı kötü geçen kişiler, iyi olan kişiler hepsinin farklı bir ruh hakli olacak.Yani sağlıklı bir ortamda ders çalışamayabilirsiniz.
  • mX-L4S3R kullanıcısına yanıt
    bednde senin mantıkla aynı kafa yapısına shibim fakat umarım bunu başarabiliriz.. şimdiden bile 6-7 özenti biz de gelevez falan diyorlar.. hocalar da 5+ gelirse ders işleriz diyorlar. 5- gelirse her sınıftan herkes ir sınıfta toplanacak falan diyorlar.

okullar hiç yardımcı olmuyor.. ben lys ye ayıracağım orası kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

bednde senin mantıkla aynı kafa yapısına shibim fakat umarım bunu başarabiliriz.. şimdiden bile 6-7 özenti biz de gelevez falan diyorlar.. hocalar da 5+ gelirse ders işleriz diyorlar. 5- gelirse her sınıftan herkes ir sınıfta toplanacak falan diyorlar.

okullar hiç yardımcı olmuyor.. ben lys ye ayıracağım orası kesin

da beyler mesela bazıları diyo son 2 hafta her gün sabah 10da deneme çözcekmiş falan biz okula gidicez yorgunluk falan olur mu yani bilemiyorum haklısınız benim mesela şimdi hiç ekmezsem nisan sonundaki haftadan itibaren kitleyebiliyorumda beyler mesela bazıları diyo son 2 hafta her gün sabah 10da deneme çözcekmiş falan biz okula gidicez yorgunluk falan olur mu yani bilemiyorum haklısınız benim mesela şimdi hiç ekmezsem nisan sonundaki haftadan itibaren kitleyebiliyorum @mX-L4S3R

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.