Bildirim
Kal ya da git?yardımcı olmak isteyen tıp-veterinerlik ögrencileri var mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende aynı durumdayım ancak veterinerliğe hiç gidesim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son gün hocam ne yapicaksiniz
zaman geçiyo sevmesende zamanla seversin güzel meslek daima iş bulma garantili akademik karıyer acısından her acıdan -
veterinerlik yaz git hocam. ben de hukuk istiyordum olmadı sınıf öğretmenliği yazdım. belki veterinerlikte daha mutlu olacaksın.
obp kırıkmıydı hocam
veterinerlik yazabilirsin bence güzel meslek ilerde bir dükkan açarsın orada yürütürsün işleri -
Kırık degildi de ayt ye yeterince calismamisim anlasilan..
O da dogru da ne biliyim insanlar ya git diyor ya kal diyor.. siz gitmeye nasil karar verdiniz
hocam açıkçası ben mezuna kalmak istemiyordum. hem ailevi sebepler yüzünden hem kendime güvenmediğim için. çünkü bu moral bozukluğuyla toparlayıp daha iyisini yapabilir miyim bilmiyordum.
hukuk gelmeyince ne yazabilirim diye baktım. psikoloji, pdr olmuyordu zaten ben de istemiyordum. aklıma sınıf öğretmenliği geldi. yapabileceğimi düşündüm ve yazmaya karar verdim. ailem de mezuna kalmamı istemiyordu zaten onlar da seslerini çıkarmadılar.
bence mezuna kal ve tıp oku kafan rahat olsun mezun olunca paraalrı sayarsın valla veterinerlik bu sıralamaya yazık yani tabi sana kalmış en doğru cevabı sen verebilirsin gerçekten mutlu olmayacaksan gitme tıp istediği için dişte falan mutlu olmayan çok var -
Hayırlısı olsun hocam umarım mutlu olursunuz
Tesekkurler hocam iyi bir destek mesajı oldu
teşekkürler hocam umarım siz de en doğru kararı verirsiniz.
veterinerliğe git sarmazsa yeniden hazırlanırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X