Şimdi Ara

Kal Online Private Server Burada<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar güzel bir server buldum sizinle paylaşmak istedim
    http://www.panimalsserver.com/ bu ana sayfa
    http://www.panimalsserver.com/updater/PAnimalsServerComplete4-2-07.exe buda download adresi zaten siteye
    girdiğinizde login bölümünün altında register var ordanda üye olabilirsiniz

gelelim fasulyenin faydalarına
    exp rate ve egg exp gerçekten çok iyi
    ilk başlarda biraz para sorunu çekebilirsiniz ama ilerde rahatlayacaksınız eğer çok acil para lazım olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.şu an 57 lvlim nick SkyDancer.
    oyuna ilk başladğınızda size g1 kılıcınz bowunuzu falan veriyor.ordan weapon swapper mı öyle bişi vardı işte ordan g1i verip g40 weaponunuzu alabiliyorsunuz.
    oyunda bazı yaratıklar mexa exp veriyor yani türevlerinden kat kat fazla.bildiklerimi sayim demon water dragon lvl 31 e kadar kasabilirsiniz.demon water dragon commander denemedim hiç forumda yazıyordu ve en iyisi devil troop of hatred hatredta 55e kadar kasabilirsiniz.

şimdide private server olmasının avantajlarından bazılarına:
    lvl 15te egg görevini yapınca siteye girip login olun.orda karakterinizin ismi yazar ona tıklayın ve upgrade animal yada egg yazıyor ona basın.bu sayede g 1 egginiz artık g 31 :) (NOT:OYUN SIRASINDA GELMEZ.EĞER OYUNDA İSENİZ ÇIKIP 5 DK SONRA GİRİN)
    ve şimdide başka bir güzellik lvl 50 olunca mesela magesiniz bütün mage skilleri açılmış oluyor.bütün classlar için geçerli.Yine aynı şekilde login olup karakterinizin ismine tıklayın siteden.Orda görürsünüz zaten tıklayın olucaktır.üstteki not bunun içinde geçerli.
    Bu g 31 eggim var ama transformation yapamıyorum diyorsanız rageniz yoktur demektir.Onuda siteden yapabiliyorsunuz.Benden bu kadar

• server kalabalık mı lag durumu nasıl
  • oyuncu sayısı az değil arada bir lag oluyor o kadar o da fazla değil
  • oyunun grafikleri biras kötü aama denerim bi ara
  • bende oyunun grafiklerini beğenmedim ama forumda duyduğum ve gördüğüm kadarıyla gayet güzel bi oyun..
  • arkadaşlar birkez daha hatırlatırım herşey grafik değildir.ama ilk defa oynayacaksanız bir offical serverinda oynayın derim oyuna alışmanız açısından sitesiwww.kalonline.com
  • eggler ne işe yarıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    4 ay önce açıldı
    wow private server önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birkaç ss

• DEMosTy bende başladım sana bikaç sorum olacak
    pet filan avrmı varsa nasıl alınıyor
    transformation nasıl olunuyor
    full screen mod nasıl yapabilirim?
  • pet olayı yok
    oyunda egg olayı var bunlar bird,panther ve tiger olarak 3 e ayrılıyor warriorlar için en iyisi tiger,okçular için panther,mageler için bird
    transformation olayı petiniz siz kasarken exp kazanıyor %100 olunca yumurtanız grade yani seviye atlıyor ve size verdiği bonuslar artıyor.ilk transformation g 11 de gerçekleşebilir.ikinci 21de 3. 31 de ama egg görevini yapıp aldığınızda sitesinden direk 31 yapabiliyorsunuz.üstte açıkladım.transformation gerçekleşmesi için de rage poin lazımdır.onuda siteden direk full yapabiliyorsunuz.diyelim g31 eggini aldın ragede var oyundayken H tuşuna bas klavyeden 3 tane transformation çıkıcak biri baby biri young diğeri de adult ordan istediğine dönüşebilirsin mesela bnm resimde koyduğum adult.tekrar insan haline donmek istersen yine aynı transformation tıklayın eski haline dönecektir
  • transformationu sonunda yaptım 31 oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_gs -- 6 Mayıs 2007; 12:23:31 >
  • helal
  • water demonlar kasmıyo artık ne kesmem gerek?
  • geum ohee temple hani sana armor almistik ya orasi o yerin arkasında bir kapı var ordan aşağıya doğru in
  • geum ohee mine ve geum ohee castle var hangisi
  • abi ya bu site deisti artik egg translari nasil yapcaz
  • ya uye nerden olacagım ??? bulamadım bi adres versene
  •  Kal Online Private Server Burada<<<

• bide sen bu privatedemi oynuyosun bende gelim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.