Şimdi Ara

Kakaolu Fındık Kreması ve Fındık ezmesi tavsiye konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
24.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kakaolu Fındık Kreması ve Fındık ezmesi tavsiye konusu

(En Son Oy Tarihi: 6.4.2018)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sarella.
  • sarelle nin fazla oy almasının tek sebebi. çoğunluğun parasının yetmediği için sarelleye yönelmesi. Dün nutella olmadığı için sarellenin tadına baktım tek kelimeyle berbat.

• NUtella

• TR'deki Nutella Polonya üretimi ve kalitesiz Almanya üretimli Nutella daha kaliteli.Ayrıca sürülebilir çikolata alacaksanız kakao ve fındık oranı yüksek olanı tercih edin tabiki gerçek şeker de kullanılması kaliteyi arttırır.Torku Banada sanırım gerçek şeker kullanıyor.
  • Sarelle tabi ki

• Sarelle

Düzenleme:

Torku Banada harbiden güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doymamış Yağ Asidi -- 26 Temmuz 2013; 17:47:04 >
  • sarelle iyi bir reklam kampanyasıyla dünyaya açılsa nutellayı döver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife3

sarelle nin fazla oy almasının tek sebebi. çoğunluğun parasının yetmediği için sarelleye yönelmesi. Dün nutella olmadığı için sarellenin tadına baktım tek kelimeyle berbat.

Yok artık fiyatları aynı ürünlerin...
  • Az önce yedim nutellanın tadını biliyorum sarelle gerçekten daha güzel tad olarak yağ vs olarak.
  • Kendi ülkemizin ürünlerini tüketelim beyler. Sarelle'yi her konuda tek geçerm.

• beyler aylar aylar önce bu konu sayesinde sarelle yedim, normalde çokokrem kalitelidir der yerdim, nutellaya bakmıştım nedir diye malum kezbanlar ölüyo buna.. sarelle bakıp geçerdim çünkü kaliteli gelmiyodu ama gerçekten tadı kıvamı güzel. tam ekmeğe reklamlardaki gibi sürmelik. demek istediğim nutella da çok iyi olabilir ama kesinlikle hiçbir eksiği yok hatta daha iyi bile olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

TR'deki Nutella Polonya üretimi ve kalitesiz Almanya üretimli Nutella daha kaliteli.Ayrıca sürülebilir çikolata alacaksanız kakao ve fındık oranı yüksek olanı tercih edin tabiki gerçek şeker de kullanılması kaliteyi arttırır.Torku Banada sanırım gerçek şeker kullanıyor.

+1 Alman üretimlerinden yatmıştım bir kere o daha iyidi ama türkiyeye gelen Polonya üretimleri tek kelimeyle berbat sarelle fark atar buna
    ayrıca parası olmadığı için nutella alamayıp sarelleyi tercih ettiğimizi sananlar fiyatlara iyi baksın fark yok ikisi arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

TR'deki Nutella Polonya üretimi ve kalitesiz Almanya üretimli Nutella daha kaliteli.Ayrıca sürülebilir çikolata alacaksanız kakao ve fındık oranı yüksek olanı tercih edin tabiki gerçek şeker de kullanılması kaliteyi arttırır.Torku Banada sanırım gerçek şeker kullanıyor.

+1 Alman üretimlerinden yatmıştım bir kere o daha iyidi ama türkiyeye gelen Polonya üretimleri tek kelimeyle berbat sarelle fark atar buna
    ayrıca parası olmadığı için nutella alamayıp sarelleyi tercih ettiğimizi sananlar fiyatlara iyi baksın fark yok ikisi arasında

Almanya üretimi dediginiz Nutoka mı

• Nutella farkı kapatıyor.

• bende sarelle'den yanayım. fakat kullanmaya başladıktan sonra kavanoz kapağını açtıktan sonraki koku rahatsız edici. nutella da koku yok fakat lezzet olarak sarelle daha iyi
  • kangal alır
  • Kakaolu Fındık Kreması ve Fındık ezmesi tavsiye konusu

Bundan başka tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rselman70

bende sarelle'den yanayım. fakat kullanmaya başladıktan sonra kavanoz kapağını açtıktan sonraki koku rahatsız edici. nutella da koku yok fakat lezzet olarak sarelle daha iyi

Katılıyorum.

• google a sarelle mi nutella mı yazarak geldim. Selamlar herkese. Sarelle aldım ve nutella almayı tamamen bıraktım. Ne varsa toprağımda var....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.