Şimdi Ara

kaiser söze kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkes farklı bir şey söylüyor.kimdi bu kaiser söze kim?

• The usual suspects - Kevin Spacey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

The usual suspects - Kevin Spacey

kesin mi hocam?kevin da kaiser'in elemanı olabilir ya da kaiser söze diye birisi olmayabilir bile...
  • aslında doğru kaiser söze diye biri yok spacey in adı Verbal Kint diye geçiyor kendi uydurduğu bir isim filmde yüzü yanık bi eleman vardı kaiser söze diye sayıklıyordu onun resmini görünce işte bu demişti demek ki Verbal Kint böyle bir takma isim kullanmış
  • Keyser Söze/Kaiser Soze The Usual Suspects de Kevin Spaceyin Canlandırlıdığı Ama Açık Açık Vurgulanmayan Takma Bir Adla Gizem Katılmış Karekterdir( Sözlük Gibi Tanımladım)
    Sinema Dünyasını En Efsane Karekterleri İçinde Top20 ye Kesin Girer/Girmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 1 Ağustos 2013; 14:32:22 >
  • imdb de film cast ında zaten öyle bir karakter görülmüyor kesinlikle hayal ürünü
  • Beyler şöyle bir film de buldum yine kevin spacey oynuyor ve kendi karakterlerini canlandırıyor herkes

http://www.imdb.com/title/tt0392265/?ref_=fn_al_tt_1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kim Bu Citizen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

Beyler şöyle bir film de buldum yine kevin spacey oynuyor ve kendi karakterlerini canlandırıyor herkes

http://www.imdb.com/title/tt0392265/?ref_=fn_al_tt_1

izle hocam güzelse bakarız
  • tamam bakıcam

• Verbal Kint(Kevin Spacey)'ın yaptığı işlerde geri planda gizlenmek amacıyla uydurduğu ve efsaneleştirdiği bir karakter.
  • Adam kendi adını temizlemek için kendini yakalattırma eşiğine geliyordu.ilginç tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.