Şimdi Ara

Kahve Bağımlılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Günde 4-5 defa bardak nescafe gold şekerli içiyorum, artık hem cebe zararlı hem de kilo sorunu olmaya başladı ama kurtulamıyorum yanında bi de sigarayla içiyorum nasıl bırakabilirim şunu ?

• 4-5 bardak leş gibi nescafe içip kendine hamallık edeceğine günde 1-2 bardak filtre kahve içmen çok daha tatmin edici olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystic-X

4-5 bardak leş gibi nescafe içip kendine hamallık edeceğine günde 1-2 bardak filtre kahve içmen çok daha tatmin edici olur.

hocam denemiştim de çok çirkin gelmişti
  • Alıştığın zaman bir daha çözünebilir kahve içemiyorsun tecrübeyle sabit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystic-X

Alıştığın zaman bir daha çözünebilir kahve içemiyorsun tecrübeyle sabit

Önerebiliceğiniz marka vs var mı ?
  • Nescafe içip kahve bağımlısı olduğunu zannetmek
  • Hocam marketlerde satılan Jacobs var, Tchibodan da alınabilir ya da avmlerde yabancı ürünler de bulunabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve içiyorum
    2 gün önce açıldı
    Soğuk Kahve
    9 yıl önce açıldı
    KAHVE DÜNYASI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nescafe'nin tadı bir bana mı tuzlu geliyor. Tadı iğrenç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 22 Mart 2016; 21:27:39 >
  • Tek ben nescafe içiyorum galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Nescafe içip kahve bağımlısı olduğunu zannetmek

Niye kardeş nescafe kahve olmuyor mu? Nescafeyi patatesten mi üretiyorlar? Arkadaşın üzerinde durmak istediği kafein bağımlılığından kurtulmak.

Arkadaşı anlıyorum, kahvaltıda, azcık da olsa yağlı-soğanlı birşey yedikten sonra ve ikindi vaktinde vücudum çay-kahve tüketmem için beni sürekli uyarıyor. İçmezsem çalışma verimim büyük ölçüde düşüyor, uykum geliyor, başım ağrıyor. Çaresini ben de bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 22 Mart 2016; 21:33:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nescafe yi makinadan iste ve sade iç yada git turk kahvesi iç sade sade aci gelir ilk basta 2.de alışırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de her gün filtre kahve içiyorum. İçmeden eksik hissediyorum sanki. Bağımlılık yapıyor.
    İç ama şekerli nescafeden uzak dur bence. Türk kahvesi, filtre kahve, americano, espresso vs. sağlam kahvelere yönel. Zararı değil faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

quote:

Orijinalden alıntı: celades

Nescafe içip kahve bağımlısı olduğunu zannetmek

Niye kardeş nescafe kahve olmuyor mu? Nescafeyi patatesten mi üretiyorlar? Arkadaşın üzerinde durmak istediği kafein bağımlılığından kurtulmak.

Arkadaşı anlıyorum, kahvaltıda, azcık da olsa yağlı-soğanlı birşey yedikten sonra ve ikindi vaktinde vücudum çay-kahve tüketmem için beni sürekli uyarıyor. İçmezsem çalışma verimim büyük ölçüde düşüyor, uykum geliyor, başım ağrıyor. Çaresini ben de bilmiyorum.

Granüllü kahve bildiğiniz kimyasal. Tadı da ayrıca çok kötü. Çamur gibi. Türk kahvesi veya filtre kahve hem daha sağlıklı hem de tadı daha hoş.

• Tchibo feine milde iciyorum ben de 3 bardak fln tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknesss45 kullanıcısına yanıt
    Oo on numaradır. Brazil mild de benim hoşuma gidiyor.

• filtre kahve bmw 5.20d ise nescafe dacia duster dır ,, aradaki fark bundan fazla olabilir ama az olmaz
  • Bende de var bu bağımlılık kahveden kaynaklı değil içecek bir şeyler arama birde tadı iyi kahvenin en iyi alternatif çay olabilir

• Çözünebilir 3ü1 arada = Leş.
    Hakiki kahve için kahve satılan ünlü mekanlara bakabilirsiniz.
    Bende spor yapiyorum diye sade classic nescafe alıyorum kafein olarak . sizin içtiğiniz kalori sadece hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bir Nescafe mycafe koy nescafe gold ama bir sorum vardı jacobs gold un tadı daha güzel ondan koysam makinede sıkıntı olur mu ?
  • Bende de filtre kahve fantezisi var ama çok üşenirsem gold içiyorum. Dışarda içersem starbucks büyük boy sade filtre kahve fiksdir zaten. Dün 1,5 litre Filtre kahve içtim farkında olmadan
    Yoğun dönemler yada ruhsal bunalımlarda olduğum dönemlerde aldığım kafeinin haddi hesabı olmuyor. Kafein krizine girdiğim dahi olmuştu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.