Bir araştırmaya göre erkekler 7 saniyede bir seks düşünüyormuş. Hayatımda bunun kadar saçma sapan bir şey daha meme.
en güzeliı buydu bence.. iyi güldürdü
Brokoli:ben bir ağaca benziyorum. Ceviz:ben bir beyne benziyorum. Mantar:ben bir şemsiyeye benziyorum. Muz:değiştirin lan konuyu.
Ben kedi olsam uzanamadığım ciğere " Seni oraya koyanın a*k ! " derim , mundar ne lan ? :)
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboys [ Şu an Flash tv'de Japonya depreminin jeolojik boyutu ve nükleer sızıntının ekolojiye etkileri tartışılıyor. şaka şaka, yine halay çekiyorlar
Beni güldürdün Allah ta seni güldürsün.
quote:
Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers
Bir ingiliz bir alman bir fransız uçakta gidiyorlarmış ingiliz sormuş temel nerde ?
|“““““““""""""""“||_ |__overlokçu_|||“|““__ |_________________|) ayağınıza kadar geldi !(@)“"""""""""(@)“""""“
Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok çekilir. 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir..
bunla birde ÖZÜRLÜ ARIYLA accaip geyik yaptım :D
Süperdi Bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: B@R!$
quote:
Orijinalden alıntı: adil07
|“““““““""""""""“||_ |__overlokçu_|||“|““__ |_________________|) ayağınıza kadar geldi !(@)“"""""""""(@)“""""“
Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok çekilir. 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir..
bunla birde ÖZÜRLÜ ARIYLA accaip geyik yaptım :D
Süperdi Bunlar
Alıntıları Göster
KARAMAN (AHT)
Karaman'da 34 yaşındaki F.K., iddiaya göre evde mastürbasyon yaparken penisini çelik rulmana sıkıştırdı. Hastaneye getirildiğinde "Şeytana uydum" diyen şahsın penisi, 2 saat süren ameliyatın ardından kurtarıldı.
Karaman'da bekar olan F.K. (34), iddiaya göre evde tek başına olduğu sırada özellikle otomobil ve motosikletlerde kullanılan ve ortası delik olan çelik rulman ile mastürbasyon yapmaya başladı. F.K. mastürbasyon yaparken, penisi rulmana sıkıştı. Yaklaşık 2 saat rulmanı çıkarmaya çalışan F.K., başarılı olamayınca durumu arkadaşlarına bildirdi. Eve gelen arkadaşları, F.K.'yı Karaman Devlet Hastanesi'ne getirdi. Hastaneye getirildiğinde "Şeytana uydum" diyen F.K. ameliyata alındı. Yaklaşık 2 saat süren operasyonda rulman kesilerek F.K.'nın penisinden çıkarıldı.
F.K., Üroloji Servisi'nde 1 gün yattıktan sonra taburcu edildi. F.K.'nın penisinde zedelenmeler oluştuğu, dolaşım yollarında sıkıntılar olduğu öğrenildi............. rulman tahrikmi etti ne
quote:
Orijinalden alıntı: teocan94
quote:
Orijinalden alıntı: __GeneraL__
quote:
Orijinalden alıntı: teocan94
Alıntıları Göster
Deveye 'Merhaba' demişler,'Nerem Doğru ki' demiş.'Nasılsın' demişler,'Nerem Doğru ki' demiş.Kafayı sıyırmış tabi,yazık
quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboys
Brokoli:ben bir ağaca benziyorum. Ceviz:ben bir beyne benziyorum. Mantar:ben bir şemsiyeye benziyorum. Muz:değiştirin lan konuyu.
Fransada en uzun parmak kimin yarışması yapılıyor ( Forum Kuralları gereği bazı yerleri mecburen değiştiriyorum ) Yarışmaya Alman,Fransız , İngiliz ve olmazsa olmazlardan temel katılıyor Seyirciler Stadı doldurmuş herkezin parmaklarını koymasını heycanla bekliyor :) İlk Fransız cıkartıyor 1 Metre , Sonra Alman gülümsüyor 1,5 metre , İngiliz cıkartıyor 3 metre seyirciler şaha kalkıyor D: Neyse bizim Temel ortalıkta gözükmüyor herkez kactı zannedip basıyor kahkayı Tam o sırada gök gürlemeye başlıyor şimşek felan üstten laps die masaya uçsuz bucaksız up uzun parmak düşüyor , ucundada bir not trabzondayım geliyorum
Alıntıları Göster
hahahah =)
quote:
Orijinalden alıntı: kulak_kiri
quote:
Orijinalden alıntı: C2H5OH
quote:
Şu an Flash tv'de Japonya depreminin jeolojik boyutu ve nükleer sızıntının ekolojiye etkileri tartışılıyor. şaka şaka, yine halay çekiyorlar
gece gece hakkaten iyi güldüm buna ya :)
gıcık oluyorum böyle espirilere kafa göz uçasım geliyo
quote:
Orijinalden alıntı: ErenOzata
quote:
quote:
quote:
Şu an Flash tv'de Japonya depreminin jeolojik boyutu ve nükleer sızıntının ekolojiye etkileri tartışılıyor. şaka şaka, yine halay çekiyorlar
bu espirimi anlamadım ben
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
quote:
Orijinalden alıntı: ErenOzata
quote:
quote:
quote:
bu espirimi anlamadım ben
Alıntıları Göster
Ya 31 çekerken düşünülen kişiler telif hakkı alsaydı?
quote:
Orijinalden alıntı: onurermis
etme eşşeknen muhabbet küstürürsün,silme cam gırığıynan götünü kestirirsin