Şimdi Ara

Kafsinkaf'ların Mekanı (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.816
Cevap
2
Favori
92.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artık 5 tl nin hesabını yapamayız.Nelere gitmiyorki o para.

    Herkes biraz fedekarlık yapıcak.Takımımıza destek olacağız.
  • Karşıyaka iki kez Süper Lig`e son maçlarındaki Adanaspor maçlarıyla yükseldi bu tesadüf değil. Yıllar önce KSK`nin kaptanı Atilla`ya `2010`da Kaf-Kaf`ı Süper Lig`e ben çıkaracağım` demiştim.

    Yüzüncü yıllarını doldurmaya "iki" kala, Karşıyaka takımı bir yumruk haline gelerek, büyük yürüyüşü başlatmaya kararlı. Play-Off maçlarını Bayramoğlu'nda beklerken Teknik Direktör Erdoğan Arıca'nın, ya da yardımcılarının ya da takımdaki oyuncuların suratına baktığınızda bir gülümseme eşliğinde, bu ciddiyeti fark ediyorsunuz. Arıca, son yedi haftasında başına geçip, yükselme maçlarının sabırsızlığına getirdiği bu camia için iddiasını ortaya koyuyor. En ufak bir endişe sezmiyorsunuz sesinden. "Ben onlara inanmasam, bu sözleri de söylemem zaten" diyerek, Süper Lige çıkacaklarını söylüyor.
    Yükselişin ilk adımını "takım olarak" attıklarına dikkati çekerek, bir kaderin peşine düştüklerini örnekliyor tecrübeli teknik adam. Analiz ilginç; "Karşıyaka iki kez Süper Lig'e çıktı. İkisinde de son maçını Adanaspor ile oynadı. Yine Adana ile karşılaşacağız. Bu bir tesadüf olamaz. Bunun adı kaderdir"
    İkinci örnek ise daha garip; "Yıllar önce Antalya'da kamptayız. Başka bir takımı çalışıtrıyorum. Atilla Güneş geldi, oğlum dedim, 2010'da sizin takımın başında, sizi birinci lige ben çıkartacağım. Yıllar geçti unuttum bu sözleri, Atilla hatırlattı bana. Allah söyletmiş diyorum. Bu da kader"
    Karşıyaka kadrosunu yemekte görüyoruz. Hep birlikte oturup, kalkıyor. Herkes herkes ile sohbette. Kenara atılmış, grup yapmış, kendini izole etmiş tek oyuncu yok. Yine birlikte kalkıyorlar koltuklarından. Hepsi aynı giyinmiş, takım olmanın farkındalığında. Zaten Erdoğan Arıca'nın da en güvendiği nokta bu... "Bizim kadar coşkulu ve inançlı çalışan başka bir takım yok. Futbolda antrenman maçın aynasıdır. Bu yüzden iddialıyım. Bu oyunculara güvenerek konuşuyorum. Biz hepimiz inanıyoruz, Üç'de üçle geleceğiz. Yolumuz bu..."
    Erdoğan Arıca ilk maçını anlatıyor. Rakip Karabük. İzmir'de, özellikle ikinci yarıda takım eziliyor rakibi karşısında. "Ürktüm" diyor. Maç sonrasında kampta Kaptan Okan geliyor yanına, "Hocam" diyor, "Senin için oynadık ilk yarıda. Bu takım isterse her şeyi yapar. Biz seninle yürüyeceğiz. Hiçbir şeyden endişe etme." Arıca'nın tüm sıkıntıları bitiyor. Böyle bir kaptan ile her şeyi yapabileceğini biliyor.
    Kaptan Okan ile Kaleci Ramazan'la oturduk sohbete. Kadronun gençliğini vurgulayıp, "Çok da kaliteyiz" diyorlar. Süper Lig 14 yıllık özlemleri. Tüm takımın bu başarının hayalini yaşadığını anlatıyorlar. "Maddi ve manevi çok şey kazanacağız. Erdoğan Hoca'nın pozitif enerjisi ile kendimize geldik. Tüm çocuklar kıpır, kıpır... Maçlar kolay değil elbette. Rakipler tecrübeli. Fakat bizim yüreğimiz hiç birinde yok" Yılların deneyimiyle, kendi takımlarını analiz ettiler. Biraz da tecrübeye kulak vermek lazım.

    GÜRCAN BİLGİÇ




  • @van_hoijdonk bırak şu izmirlileri. göztepelisi olsun karşıyakalısı olsun anca konuşur bunların tek övündüğü şey sahaya indik, adam dövdük sporla alakaları yok. iş böyle olunca yedikleri dayakları da anlatmıyolar. göztepelilerin fethiyede pataklanması gibi. fethiyeliler çekirdekçidir. belki dayak yedikleri adamlar fethiyesporun rengini bile bilmez. ama sen gittiğin yeri yağmalamaya kalkarsan sonun pek iyi olmaz.

    bu üstün zekalı izmirliler birbirini yerken bucaspor aradan çıktı. buca izmir takımı gibi değil diyolar. bence de hiç benzemiyo izmir takımlarına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Claymoré

    @van_hoijdonk bırak şu izmirlileri. göztepelisi olsun karşıyakalısı olsun anca konuşur bunların tek övündüğü şey sahaya indik, adam dövdük sporla alakaları yok. iş böyle olunca yedikleri dayakları da anlatmıyolar. göztepelilerin fethiyede pataklanması gibi. fethiyeliler çekirdekçidir. belki dayak yedikleri adamlar fethiyesporun rengini bile bilmez. ama sen gittiğin yeri yağmalamaya kalkarsan sonun pek iyi olmaz.

    bu üstün zekalı izmirliler birbirini yerken bucaspor aradan çıktı. buca izmir takımı gibi değil diyolar. bence de hiç benzemiyo izmir takımlarına


    Çapulcu adam sen daha neyin ne olduğunu anlayamamışsın.Hiç bir zaman bucaya izmir takımı değil demedik.

    Bırak şu İzmirlileri diyorsun fakat İzmirde oturuyorsun.Senin gibi haysiyetsizler yüzünden İzmir futbolu bu halde.Sen git kendi şehrinini takımını tutma ondan sonra burada armanın peşindeki adamlara laf at.Sen kimsin ?Git gsni tut, anca kahvelerde maçını izle.

    İstanbul takımları İzmir takımlarının yarısı olamaz.galatasarayın altıncılığa oynadığı senelerde taraftarın ne kadar destek verdiğini biliyoruz.Hepiniz iyi gün taraftarısınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Claymoré

    @van_hoijdonk bırak şu izmirlileri. göztepelisi olsun karşıyakalısı olsun anca konuşur bunların tek övündüğü şey sahaya indik, adam dövdük sporla alakaları yok. iş böyle olunca yedikleri dayakları da anlatmıyolar. göztepelilerin fethiyede pataklanması gibi. fethiyeliler çekirdekçidir. belki dayak yedikleri adamlar fethiyesporun rengini bile bilmez. ama sen gittiğin yeri yağmalamaya kalkarsan sonun pek iyi olmaz.

    bu üstün zekalı izmirliler birbirini yerken bucaspor aradan çıktı. buca izmir takımı gibi değil diyolar. bence de hiç benzemiyo izmir takımlarına


    Hadi koş kahveye maç başlıyo




  • Altay maçına taraftar otobüsleriyle gidecek var mı burda?Eğer varsa söylesin de pazartesi sabahı görüşelim.
  • pazartesi sabahı 16. otobüsle gelicek arkadaşlar varmı istanbula
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeyth

    pazartesi sabahı 16. otobüsle gelicek arkadaşlar varmı istanbula

    3. otobüsteyim ben.
  • oh iyi iyi katılımın çok olacagına inanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeyth

    oh iyi iyi katılımın çok olacagına inanıyorum

    Ben perşembe günü gittim yer ayırtmaya.Tener abinin yanında yaşlı bir adam var.40-45 otobüs olur heralde diyordu.İlk maç için yeter bence bu kadar.
  • ya zaten otobüsler ayrıda olsa inaçlar bir tirbünde bir olup superlige yükselcez ben kalpten inanıyorum buna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeyth

    pazartesi sabahı 16. otobüsle gelicek arkadaşlar varmı istanbula


    Üniksk sanırım ?



    Şampiyonluk İsteyen Bu Konulara Dikkat Eder…

    Bilindiği gibi 20 Otobüs Belediyeden geliyor. Burada dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var. Bu otobüslerle biz toplamda 3 maça gideceğiz. Eğer bu otobüslere ilk maça giderken bir zarar gelirse 2 ve 3. maçta kullanamayacağız. Tabiki maça gidilecek tüm otobüslere aynı özeni göstermeliyiz ama özellikle bu 20 otobüs kalan maçlara gidişimiz için önemli. Tabiki ilk maç önemli. Ancak inşallah ilk maçı alırsak 2 ve 3. maçlar müthiş önemli hale gelecek. Karşıyakamızın en büyük kozu biz taraftarlarız. Orada olabildiğince çok olmak bizim en büyük avatajımız.
    Lütfen bu otobüs konusuna herkes özellikle önem versin ve birbirini bu konuda uyarsın.

    Yolumuz 8-10 saat sürecek. 8-10 saattede döneceğiz. Bir kaç yerde mola verilecek. Yolda Alışveriş için durduğumuz yerlerde çok dikkatli olalım ve Karşıyakalıya yakışır şekilde davranalım ve insanlardan hayır duası alalım. Geçen sene hiç istemediğimiz olaylar da oldu. Yolda bir insan hayatını kaybetti. Lütfen her hareketimize dikkat edelim.

    Olimpiyat stadına dışarıdan 2 giriş var. Biz Dogu tribününün olduğu taraftan gireceğiz. Özel araçları ile de gelenler bu konuya dikkat etsin.
    Oraya kendimizi eğlendirmeye gitmiyoruz. 270 dakikalık çok çok önemli bir sürecimiz var. Tek yapacağımız her 90 dakika hiç susmadan sadece takımımıza destek vereceğiz. Ne hakemle ne de karşı takım taraftarı ile ilgileneceğiz. Tüm Türkiye’ye Karşıyaka Taraftarının Büyüklüğünü Göstereceğiz.
    Bu durumda önem kazanan ve yukarıda bahsedilen tüm sıkıntılarda etken olan “Alkol” konusu ön plana çıkıyor. Yol uzun. Herkes kendisi için sıkıntı yaratmayacak kadar Alkol alabilmek konusuna özenle yaklaşmalı. Dikkat etmeli. Matiz olana kadar içmemeli. Tribünde önünü göremeyecek duruma gelmemeli. Takımına diri, canlı ve hiç olmadığı kadar güçlü sahip çıkmalı, desteklemeli.

    Herkes birbirine karşı saygılı olmalı. Hepimiz kardeşiz. Birbirimizi kollayacağız.
    Bugün Otobüslere isim yazdırmak için son gün. Yarın sabah isim yazdırılmayacak. İsmini yazdırmayanlar bugün derneğe gelerek ismini yazdırsın ve maç biletini alsın. Yarın sabahta 6.30 gibi Çarşıda olsun da 7.00 en geç 7.30 da hareket edebilelim.

    Otobüsleri bilindiği gibi 15 TL ücretle içinde Maç bileti de olmak üzere taraftarımıza sunuyoruz. Diğer maçlarda fiyat ne olur bilinmiyor şu an. 3. maç içinde CHP nin kurultayı var. Yani 23 Mayısta. İzmirden çok sayıda otobüs kalkacak. Bizim için otobüs sıkıntısı olabilir.

    Şampiyonluk İsteyen Bu Konulara Dikkat Eder…İnşallah Şans Bizim Yanımızda Olur.

    BU TAKIM BU SENE SÜPER LİGE ÇIKACAK..

    Karşıyaka Çarşı Grubu




  • @gyükseltürk

    arkadaş ayarladı üniksk galiba..

    tişort olarak o gece bu sene play of istanbullarımızda hazır
  • Muhtemel Kadromuz

    KARŞIYAKA
    Ramazan
    Volkan
    Gurur
    Fuat
    Kerem
    Köksal
    Kıvanç
    Taha
    Mutlu
    Emrah
    Okan

    Oyuna sonradan girecek olan erçağ ve serdar katkı yapabilir.
  • Kadro çok iyi.Erçağ neden yok diyebilirsiniz fakat Erçağ neredeyse 4 aydır gol atamıyor.
  • Karşıyaka 0 - 0 Altay

    Perşembe günü konyaspor maçımız var.


  • ''Karşılaşma öncesinde üç KSK'li taraftarın Altay'a yakın bölümde atkısını açması "Kaf Kaf" çekmesi sonucu sonucu yumruklaşmalar yaşandı''


    Maça gelirsek hiç zevkli değildi.Taraftar olarak her zamanki gibi üstündük.Karagümrüklü kardeşlerimiz sağolsun hiç susmamışlar.Altaylılarda ellerinden geldikleri kadar desteklediler.Tabi Olimpiyat Stadında oynandığından televizyondan ses pek duyulmamıştır fakat Ali Sami Yen'de atmosfer müthiş olacak.Oynanan oyunu hiç konuşmaya gerek yok, ortasaha diye birşey yoktu.Fakat 2 tane %100 verilmeyen penaltımız vardı.Kimse inkar edemez bunu.

    Konya'yı play-offdaki en güçsüz takım diyorduk fakat Adana'yı üçlediler.


    Neyse takımımıza inancımız tam.Ne olursa olsun ÇI-KA-CA-ĞIZ.




  • Bu maçta stadda olacağım nasipse.Tamamiyle final maçı olacak gibime geliyor.

    Bu maçı kazanıp altay-adana maçının berabere bitmesini bekliyeceğiz.
  • hucumda cok basarısız kalıyoruz yaa böyle nasıl cıkalım ki (verilmeyen penaltılar haric)
    tek okan la olacak iş degil biraz kanatlardan hucum yapmalı.


    herşeye ragmen şansımızda olursa inş cıkacagız..!!!
  • İnşallah konya maçını kazanacaz bende maçta olacam ama anlamadığım birşey var bilette vip tribün yazıyor vip tribün tam olarak neresi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.