Şimdi Ara

Kafe içi Ağda kullanılacak HDD Dock yada NAS Öneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Şuradaki durumdan müzdaribim. Kafe işletiyorum ve 20 Adet ağda terminal makinam var, CAT5 kullanıyorum. Arşivimi ağdan hem dağıtmak hemde kullandığım makinadan DVD / CD / HDD dolumu yapabilmek için NAS yada USB3.0 / e-Sata destekli HDD Dock Station almak istiyorum. Hemde anakartımdaki HDD kalabalığına bir son verip cihazı rahatlatmak istiyorum. Açıkcası NAS'dan anlamam ve ağda takılı kalacağı için Makinam üzerinden DVD/CD çekimi sırasında yavaşlık olmasını da istemiyorum.

Dock alırsam da .. Diskleri paylaşıma açtığım zaman Ağda yoğunluk sırasında problemler olacak gibi. Ne yapmamı önerirsiniz

Şu Şekilde birkaç ürün gözüme çarptı. Sizlerin de bildiği işimi fazlasıyla görebilecek ürünler var mı?

Dark StoreX 4 Disk

Dark StoreX D80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batw0 -- 5 Ekim 2015; 20:13:22 >

• Eğer switch uygunsa usb 3.0 yerine ethernetli bir nas cihazı bakmanızı öneririm.Bunun gibi
  • hdd kutuları bir işinize yaramaz. nas cihazı alın 7/24 çalışsın. öncelikle kaç disk yuvalı bir cihaz alacağınıza karar verin gerisi kolay. sadece dosya paylaşımı yapacaksanız piyasada ki tüm cihazlar işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aod.xTA26

Eğer switch uygunsa usb 3.0 yerine ethernetli bir nas cihazı bakmanızı öneririm.Bunun gibi
    Açıkcası pek NAS Yanlısı değilim. Ağda takılı kalacak ve benim altyapım CAT6 değil CAT5. Kullandığım Switch

• quote:

Orijinalden alıntı: HunterMystic

hdd kutuları bir işinize yaramaz. nas cihazı alın 7/24 çalışsın. öncelikle kaç disk yuvalı bir cihaz alacağınıza karar verin gerisi kolay. sadece dosya paylaşımı yapacaksanız piyasada ki tüm cihazlar işinizi görür.

Açıkcası Diskleri çok yoğun olarak kullanmaktayım. Günlük olarak içlerine en az 30 ile 50Gb arasında veri ekliyorum. Çok fazla dvd / cd çekip Veri aktarıyorum. Ağ'da NAS üzerinden Müzik CD'si ve Film DVD'si yazdırmak sorun olmaz diyorsanız eğer NAS'da düşünebilirim. Kurulumu hakkında en ufak bir fikrim yok ancak Benim işime yarayacak en az 4 Disklik yada 8 Disklik işimi görecektir diye düşünüyorum. Hangi marka olduğu fark etmez Diskler güvende olsun yeter.

Birde ayrıca 2 3 Haftada bir Bütün Disklerin Yedeklerini alıyorum harici HDD'ler üzerine. NAS Üzerindekileri Harici HDD'lere yedekleme zamanı da çok uzar herhalde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.