Şimdi Ara

KAFAYI YİYECEGİM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 11. sınıf ögrencisiyim anadolu lisesinde okuyorum bu sene kardeşim TEOG'a girecek ve dersleri gerçekten çok kötü hiç çalışmıyor benim de ona ders anlatacak zamanım yok dersler çok yogun ne yapacagım bilmiyorum meslek lisesine gitsin istemiyorum şurada 20 gün kaldı neredeyse ve hiç umudum yok sınavı hiç kafasına takmıyor ben ondan daha çok kafayı takıyorum onun sınavına... snouç olarak çok üzgünüm sürekli bunu düşünmekten benim de ders çalışasım gelmiyor o böyleyken yüksek not almak falan da istemiyorum çok kötüyüm bu aralar ne yapacagım ben ???

• Onun kötü olması senin derslerinde başarılı olmana engel olmasın. Eğer kardeşin fen lisesi kazanamazsa bence meslek lisesi her türlü iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam meslek lisesinin neresi iyi allahını seversen ? Kavga dövüş mü ögrensin orada ?
  • Valla hocam nasıl adam ediyosan et derim. Benim kardeşimde meslek mezunu tekrardan sımava hazırlanıyor. Okulda ders namına bir şey görmediği için rasyonel sayıları bile bilmiyor ve 19 yaşında adama da bir şeyleri öğretmek hiç kolay olmuyor. Denek istediğim ileride çok sıkıntı çeker hemde çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Hocam meslek lisesinin neresi iyi allahını seversen ? Kavga dövüş mü ögrensin orada ?

Şimdi bütün düz liseler Anadolu lisesine dönüştü sanırım bilgim yok. Eğer düz bir liseye giderse okuldan boş bir şekilde mezun olacak. Bu sefer üniversiteye girmesi için kafayı yiyeceksiniz. Ama meslek lisesi mezunu olursa 2 yıllık bölümlere kolay girebilir. Hadi hiç üniversite mezunu olmasa bile elinde bir mesleği olacak.

• iste beni endiselendiren durum tam da bu... Peki hocam nasil adam edecegim surada kalmis 20 gun ne yapabilirim ki kendi derslerime hoc bakmayip onu calistirmayi düşünüyorum fakat bir faydasi olur mu ? Bu sorular benim kafami kurcaliyor cok sıkıntıdayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam duz liseye gitse en azindan sayisal sozel falan okur bos cikmaz illaki bir seyler ogrenir. Meslek berbat bir yer hocam oradan bir sey cikmaz yani gitmesini kesinlikle istemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.