Şimdi Ara

Kafayı Yicem Resmen.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın SRC 1 sınavına girecem Bir soru var her yerde cevap başka.

Soru şu;

Yolcu taşımacılığı yetki belgesi sahipleri, taşıtlarında kaç adet boyun korsesi bulundurmak zorundadır?

A) Her 10 koltuk için en az 1 adet
    B) Her 14 koltuk için en az 1 adet
    C) Her 15 koltuk için en az 1 adet
    D) Her 18 koltuk için en az 1 adet

Bu soruda doğru şık A görünüyor. ?

Birde sorulan bu sorunun değişik versiyonu var oda şu;

Boyun korsesi bulundurma zorunluluğu ile ilgili olarak aĢağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur?

A) Yolcu taşımacılığında kullanılan taşıtlarda her 10 koltuk için en az 1 adet olmak üzere, boyun korsesi bulundurulması zorunludur.
    B) Yolcu taşımacılığında kullanılan taşıtlarda her 12 koltuk için en az 1 adet olmak üzere, boyun korsesi bulundurulması zorunludur.
    C) Yolcu taşımacılığında kullanılan taşıtlarda her 14 koltuk için en az 1 adet olmak üzere, boyun korsesi bulundurulması zorunludur.
    D) Yolcu taşımacılığında kullanılan taşıtlarda her 15 koltuk için en az 1 adet olmak üzere, boyun korsesi bulundurulması zorunludur.

Bu soruda'da doğru şık C görünüyor sorumu farklı anlayamadım gitti...

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK

• aman boşver yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolcu taşımacılığında kullanılan Karayolu Taşima Yönetmeliğine göre yetki belgesi almış taşıtlarda her 10 koltuk için en az 1 adet boyun korsesi bulundurulması zorunludur; bunun haricindeki araçlarda boyun korsesi şartı aranmaz.

http://www.tuvturk.com.tr/sikca-sorulan-sorular.aspx

Cevap 10 dostum.
  • Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

Son güncelleme olarak sınavı hazırlayan kişinin veya kişilerin kendileri ve bilumum 7 sülalesinin kulakları çınlamıştır kesinlikle, herkese soruyorum abi ben böyle kazık sınav görmedim diyor. Kursları tek tek dolaştım hepsinin azında aynı kelime " bize gelen herkes sınavın çok zor olduğunu söylüyor bizde şaşırdık. " Belkide src sınav tarihinin en zor sınavı olduğundan bahsediliyor...... Peh Peh Peh... Bakalım ben umutluyum...

Bu arada bizden 6 lira otopark parası ve iki suya 2 lira isteyen (Tam emin değilim tanesi 1 lira veya 2 lira bildiğimiz 0.50lt lik 50 kuruşluk küçük su. ) Marmara üniversitesi kafe ve otoparkına selam olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 4 Temmuz 2012; 3:23:33 >

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.