Şimdi Ara

kafaüstü kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafaüstü kulaklık almayı düşünüyorum birkaç model arasında kaldm. Akg k 518dj/le, Akg k450/430, Audio-technica fc700A, Sennheiser px100, Portapro. Bu modelleri kullanan veya bilen varsa bilgilerini paylaşabilir mi? Bu fiyat aralıklarında alternatiflerde olabilir aradığım tarz bass-tiz dengeli olsn. İngiltereden alınacak fiyat 50-60 pound arasıdır. Not: In-ear tavsiye etmeyn lütfen :)

• Portapro saydıklarından bir gömlek üstündür al geç derim.Gerisine bakma bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

Portapro saydıklarından bir gömlek üstündür al geç derim.Gerisine bakma bile.

yok artık. bana bir arkaşımı hatırlattın, bi porta pro almış bi de creative zeni var, en iyi mp3 player+kulaklık kendisinde zannediyodu

@cagriemral

kulaklıkta ne istediğini yazsan daha iyi olur. tiz mi? bass mı? dengeli bişey mi? diğer arkadaşlar daha kolay yardımcı olur yazarsan.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemist3 -- 25 Kasım 2010; 22:20:44 >
  • sizin arkadaş olduğunuzdan şüpheleniyorum.
  • beyerdynamic dt231 alırdım ben olsam aynı koşullarda
  • valla arkadaşım onu bunu bilmem ama daha geçen gün bende paraya kıyıp koss portapro aldım ve craetive x-fi ses kartı ile kullanmaktayım.diğer saydığın kulaklıkları hiç denemedim ama şu anda kulağımda takılı olan portaprodan çok çok menunum,mazleme çok dandik gibi göünsede çok hafif ve kafada hissedilmiyor bile.ses kalitesinde zaten bitersin.bass güzel tiz güzel bence alınca pişman olmayacağın bi kulaklık olacak,en kötü dersinki ''yaa iyiki almışım :)''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.