Şimdi Ara

Kafamın Çorba Olduğu Dönem.. Öneriler Lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 çok kötü başladı benim için. Çok pis bir duruma düştüm. Özet şu:

    Ben ilk üni okurken arkadaş çevresidir falan derken okuldan uzaklaştım, internetten tanıştığım birisi ile arkadaşlık kurdum. Adına X diyeceğim. Fakat ilk zamanlarda hiç uyum sağlayamıyorduk. Klasik gençlerin "anan","annen","iberim-diberim" tarzı konuşmalar yapıyordu ve bende bunlara inanılmaz tepkiler veriyordum. Okuldaki çevreden iyice uzaklaşıp bununla arkadaşlığımı ilerlettim, dostluğa doğru gidiyordu. Bir süre sonra bana o hoş gelmeyen konuşma tarzı dilime dolanmaya başladı, öyle yazdığında ise ya gülücük atar geçiştirirdim yada istemesemde öyle cevap verirdim. Bu durumlar böyle ilerlerken şimdi farketsemde, bu arkadaşlık ve üniversiteden ayrılma olayları derken beni en istemediğim hale dönüştürdü: Kibirli insan. Dünyanın etrafımda döndüğünü düşünüyordum, herkeste kendimi görmeye çalışıyordum, hata yapana kızıyordum, ego yükseklerde, sanki süpermişim gibi diğer insanlar umrumda değil diyordum vs. Bu sene üniversiteye girdim ve ilk üniversitemin aksine süper arkadaş ortamı buldum. Arada ufak bir yaş farkı olmasına karşın ne ben onları küçük görüyordum, nede onlar ben büyükmüşüm gibi hissettiriyorlardı. Çok güzel arkadaşlıklar kurdum, gecemiz gündüzümüz beraberdi. Hatta ilk ünideyken yaşadığım streslerden dolayı başladığım alkole bunların sayesinde bıraktım. Bir kızdan da hoşlandım, ona E demek istiyorum. Birde kalbini kırdığım arkadaşım var, ona da Z diyeceğim. Z adlı arkadaşım ile gecelerimiz gündüzlerimiz, yediklerimiz ayrı gitmedi. Ben her zaman onun yanında oldum, o benim her zaman yanımda oldu. Birbirimizin arkasını iyi topladık anlayacağınız. Bu Z, X ile ortak arkadaşımızla tanıştı benim vasıtam ile ve ciddi muhabbet dönecek derken dönmedi. Bende X ile bu konuyu konuşurken "ikeyim Z" yi gibi bir cümle kurdu, bende şeyime takmadığım için ve artık genlerime işlemiş böyle konuşmasını iplememek, gülücük koydum geçiştirme aptallığını yaptım. Takdiri ilahidir ki bu benim mesajlarıma bakarken bunu görüyor ve muhabbetini falan kesiyor benimle. Bu ise bana aşırı ötesinde koyuyor çünkü hayatımda ilk kez böyle birşey başıma geliyor ve böyle aptalca birşeyden dolayı arkadaş kaybetmek bana koymuştu. Fakat işte son günlerde aynı ortamda bulunmaya başladık, her ne kadar yüzüme bakmasa da bu bile birşeydir diye düşünmüştüm. 2 gün önce yine arkadaş ortamı yaptık, E ve Z de vardı. E'ye duygularımı anlattım, o kızda biraz çekingen, aşırı tepki gösteren bir karaktere sahip. Ne diyeceğini bilemediği için Z ile beraber kalktılar. Z'de artık niye anlattıysa bilmiyorum, gitmiş bu muhabbeti ona anlatmış. Artık Allah bilir ne düşünüyordur E tahmin bile edemiyorum. Ama işte onca şeye karşın kendimi bir türlü Z'ye anlatamamıştım, böyle insan kaybetmek -hele ki önemsediğim birisini- koydu epey. Bana bir yol, yordan birşey verin ahali.

    Edit: Tabi o olaydan sonra X ile konuşurken kendime sitem etmişken durduk yere kendini savunmaya, Z hakkında atıp tutmaya başladı, bende 7 yıllık arkadaşlığımızı bitirdim. 2015'te 4-5 kişi gitti. Bakalım daha neler göreceğiz..







  • Z ile aranız o kadar iyi ise (yani önceden) neden köşeye çekip bize anlattıklarını o arkadaşına anlatmıyorsun yada anlatamıyorsun?
  • TehErozbey kullanıcısına yanıt
    yıllardır tanırım seni eroz,gaming sektöründen olsun agmerkezinden falan olsun.. her zaman egoist biriydin gözümde,sevmezdim pek. bu egoizmin sana yeni geldiğini yada birisi tarafından bulaştırıldığını da zannetmiyorum;ama okuduğum kadarıyla görülüyor ki üst üste gelmiş herşey.. X ve Z arasındaki anlaşmazlık için de denecek bişey yok,her insan birbirini sevmek zorunda değil sonuçta ama olay şu ki aralarındaki soğukluk,sonra bi mesajlaşma muhabbeti için bi tanesi seni salabiliyorsa zaten çokta önemli bi insan olmamalıymış hayatında en azından ben böyle düşünüyorum.. bu işin üstesinden kısa zaman içinde gelmen dileğiyle..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lil wayne22

    Z ile aranız o kadar iyi ise (yani önceden) neden köşeye çekip bize anlattıklarını o arkadaşına anlatmıyorsun yada anlatamıyorsun?

    @lil wayne22
    Yüz yüze gelemiyorduk yaklaşık 4-5 gün boyunca. Bugün işte öğleden sonra arayacağım. Önceden çabaladım ama istemiyordu kesinlikle. Zaten telefondan, internet ortamından silmiş-etmiş.

    @Crimson Reaper
    AGMerkezi zamanlarında lise kafası vardı. Eleştirileri kaldıramayan, sallayıp tutan birisi. Bulgar zamanlarında(08-11) onları halledip yerine egonun, daha da kötüsü bir süre sonra kibirli bir insanın gelmesi batırdı herşeyi. Yoksa şu an kim olursa olsun o eskiden kapıştığım kişilerin birisine bile kötü düşüncem vs yok. Teşekkür ediyorum yorumların için. :)




  • TehErozbey kullanıcısına yanıt
    hatırlıyorum senin bulgar zamanlarını, ben de ilkokula gidiyordum o ara :D aynı olay bende de vardı hep bi çekememezlik,eleştiri kaldıramama,bitmeyen hırs.. yaş ilerledikçe büyüyo insan herhalde,geliştiriyo kendini bu tarz konularda rica ederim ne demek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.