Şimdi Ara

Kafamı karıştırdı bu örnek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASAL ın sitesinde geziyordum Malum yaş geldi yoklamaya
    Bir yerde örnek olarka vereceğim yazıyı gördümde kafamı karıştırdı ;

Örnek-1: 1981 doğumlu yükümlü 01.01.2000 tarihinde askerlik çağına girmektedir. Bu yükümlü 1999 yılında liseden mezun olmuş ise askerlik çağına girdiği yıl dikkate alınarak 2 yıl sevk tehiri yapılmakta ve 31.12.2003 tarihine kadar sevki tehir edilerek 2004 yılında şubesinin celp döneminde sevke tâbi tutulmaktadır. 31 Ekim 2000 tarihine kadar son yoklamasını yaptırmamış ise yoklama kaçağı (1111/86.md.tâbi) olarak karar aldırdığında, 02 Ocak 2004 tarihinde sevk edilecektir.

Yukarıdaki örneği kendime uygulamam gerekirse şu şekilde oluyor ;
    1992 doğumluyum 01.01.2011 tarihinde askerlik çağına girdim
    Yukarıdaki öğrnekde askerlik çağına girmeden 1 sene önce liseden mezun olmuş Ama ben bu haziranda mezun olucam 17.06.2011 tarihinde karnemi alıcam okuldan
    Herhalde okul direk tecil mi ettiriyor Anlamadım orayı
    Ben hiç tecil felan olmasını istemiyorum Hatta okul bitsin ağustosda bile alsalar diye bakıyorum :)
    Sonuçta askerlik önümde bir engel öylede böylede yapıcam Bari bir mesleğe tutundukdan sonra askere gitmiyim İlk askere gidip gelim sonra bir mesleğe tutunim o şekilde hayatımı geçirim
    Ne yapmam lazım Muayeneye ne zaman çağırırlar Nisan yazılıyor ilk yoklama Nisanda çağırırlarsa ben hala öğrenciyim Bu yüzden çağırsalarda gitmiyim mi Kafam karıştı
    Kısacana tecil istemiyorum ama yukarıdaki örnek tecil ettiriyor
    Ben 2012 ilk celpde gitmek istiyorum Ne kadar erken o kadar iyi Ne yapmam lazım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.