Şimdi Ara

kAfamda deli sorular ?? 360 Kinect

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox 360 kinect almayı düşünüyorum ağırlıkta Fps oyunları multiplayer (online) olarak onayacağım ama xbox'a o kadar uzağım ki anlatamam!! Hala aklımın bi kenarında yeniden bir kasa toparlamak var ama malum dolar vs. aldı başını gidiyor yeni bir kasa bana 2-3 bin tl den aşağı mal olmayacak o yüzden 1000-1300 tl arasındaki bütçem ile Xbox 360 Kinect (250 GB ve üzeri) cihaz araştırıyorum Dijital ve Dvd olarak orjinal oyun kullanacağım versiyon kasa model vs. hakkında bana yardım edebilir misiniz ?

    Benim yaptığım model fiyat vs. araştırmalarının sonucu olarakhttp://urun.n11.com/microsoft-xbox-360/xbox-360-slim-pal-250-gb-kinect-kinect-adventures-oyun-hdmi-P28944961 ürünü değerlendirdim kasa model fiyat vs. olarak uygun ve mantıklı mıdır ? Teşekkürler.







  • xone kinectsiz 1400 tl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaLroK B kullanıcısına yanıt
    Agirlikla fps oynayan seven biri icin kinect zaten gereksiz kullanissiz yani ayrıca orjinal oyun kullanip 1300 liraya kadar butceniz var ise xbox one almak en mantiklisi.

    X360 artik zayifliyor yani server desteği hem iyi degil hem eskisi gibi degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kinect ailecek birşeyler yapabilme adına eğlenceli olabileceğini düşündüğüm için seçtim kullanışsız demişsiniz yorumlarda izlediğim videolarda baya bi ballandıra ballandıra oynuyorlar yoksa satış stratejisi midir ? Evet Fps oynayacağım ağırlıkta suan pc de kullandığım steam hesabımda cod sersinin tamamı mevcut ve multiplayer oynamayı çok seviyorum xbox one için kullanıcı sayısı az bu yüzden oyun serverlarında rakip bulma şansınız az diye bir kaç yerde yorum görmüştüm yaygın olan xbox 360 o yüzden multi oyunlar oynayacaksanız bu şekilde değerlendirin demişlerdi son durum nedir bilmiyorum tabiki illa xbox olmak zorunda da değil aslında ps3 de araştırıyordum..
  • BaLroK B kullanıcısına yanıt
    kinect 2-3 kere açılıp kenara koyulabilecek bir alet benim gözümde , xbox one için online oyuncu bulmak konusunda sıkıntı yok , 360'a destek gittikçe azalacak , xbox one da 360 oyunlarını oynayabileceksiniz bence xbox one tercih edin
  • Xbox 360 kinect aksesuarını gg'den 250 tl'ye almıştım. Her oyun kinect ile oynanmıyor. Kinect oyunları ayrı bir şey. Ben sadece kinect sports oynuyorum. Spor yapan biri olduğum için en az 1 saat oynarım. Kinect alacaklar gerçekten oynayacaksa kendi veya aile ile birlikte olması gereken bir şey. Öteki türlü kinectsiz yeter diyorsanız joystick vs ona göre alın. Masraf yapmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu düzenlenecek olan gümrük vergisi ile bu konsol fiyatlarında yükseliş olur mu yoksa ekstra alınacak gümrük vergisi sadece cep telefonu ve bilgisayar ile mi sınırlı kalacak ?

    Kafam iyiden iyiye karıştı ikinci el temiz bulunabilir mi peki 360 'a o kadar vermeyin diyorsunuz madem varsa Xbox one ' a geçiş yapacak arkadaşlarınız elindeki 360'ı satın alabilirim tabiki temiz kullanılmış ve kurcalanmamış orj. makina ise

    Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.