Şimdi Ara

KAFAMDA DELİ SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4000TL bütçe ile Microsoft Flight Simulator X için başımı ağrıtmayacak bir PC yapmaya çalışıyorum.FSX için öncelik CPU gücü ardından RAM ardından ekran kartı.Yani önemli olan CPU.Özellikle yaz aylarında Bodrum sıcağında 97 derecelere vuran 2.2 Ghz hızında i7 2670qm den kurtulduğum için çok mutluyum.Aklımda i7 4790k ve GTX770 ikilisi var.Sorularım;

1-Vatan mı İnventus mu? Örneğin Vatan'dan bütün parçaları alsam eve monteli mi gelir yoksa teker teker parça halinde mi?
    2-OC den hiç anlamıyorum OC Genie 4 ü güvenle kullanabileceğim bir soğutucu önerir misiniz?
    3-OC Genie ile 4790k dan kaç ghz hız alırım ayrıca OC Genie açıldığında Turboboost un akıbeti ne olur?
    4-Zahmet olmazsa bu bütçe ile CPU etrafında kurulu bir sistem kurabilir misiniz?

Notlar:

1-AMD kesinlikle düşünmüyorum FSX için sağlıklı çalışmıyor ve önerilmiyor.
    2-Kesinlikle orijinal ve İngilizce Windows düşünüyorum.Gerekirse 4000 lik bütçeyi aşarım ama Windows'tan vazgeçmem.Ayrıca 7 olursa daha sağlıklı olur gibi.

Şimdiden teşekkürler...

• Ayrıca eklemeyi belirttiğim soru;

1-Asus'un OC Genie ye benzer bi sistemi var mıdır ve Direct CU 2 770 in O.C modu Twin Frozr gibi var mıdır?

Teşekkürler...
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama bu sistem beni aşar aşağıda yaptığım bir örnek mevcut. KAFAMDA DELİ SORULAR
     KAFAMDA DELİ SORULAR

• Hocam böyle bir bütçe varken gtx 770 neden? gtx 780 alınır.. Biraz beklersen sistemi oluşturabilirim.
  •  KAFAMDA DELİ SORULAR

Bütçe biraz aşıyor ama bu sistem üzmeyecek bir sistem. Gtx 770li kurduğunuz sistemden çok daha iyi.

Zotac nedir diyorsan Sapphire'in nvidia kısmına zotac deniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 9 Eylül 2014; 18:21:23 >
  • vatanın internet sitesinden alırsan parçalar tek tek gelir, mağazaya götürüp montaj yaptırabiliyorsun sanırım. inventus montajlayıp yolluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

vatanın internet sitesinden alırsan parçalar tek tek gelir, mağazaya götürüp montaj yaptırabiliyorsun sanırım. inventus montajlayıp yolluyor

Ama inventus kargoda ekran kartı zarar görmesin diye montaj yapmıyor zaten arkadaşda onu takarbilir herhalde

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 9 Eylül 2014; 18:32:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafamdaki Sorular
    6 yıl önce açıldı
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim ama bütçe maalesef monitör ve işletim sistemi de dahil bütçe 4000 veya max 4500 ayrıca ekran kartı FSX için çok önemli olmadığında 760 bile düşünebilrim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.