Evde ayağım sakat kaldığı ve internetim olmadığı bir zamanda aklıma bu fikir çıktı.Bu oyunu yapacak kadar teknik bilgim yok o yüzden buraya yazıyım dedim.(Oyun yapacak olan varsa alsın kullansın umrumda değil) Hikaye 1.Bölüm:Hikaye günümüzdeki Venedik'te geçiyor ve burada bulunan bir mafya örgütünün liderinin az zamanı kalmış o yüzden yerine geçecek kişiyi arıyor.İki tane oğlu olduğu için mirası paylaşmalarını istiyor ama bu iki kardeşin mirası paylaşmak gibi bir niyeti olmadığından babaları öldükten sonra mafya içinde kargaşalar çıkıyor.Bu yüzden mafya ikiye bölünüyor ama bu ikisi bu işten hiç memnun kalmıyor. Hikaye 2.Bölüm:Aradan 1-2 yıl geçiyor ikisi de bu durumdan sıkıldığı için iki mafya birbirine girip büyük bir çatışma başlıyor.Bu çatışma yavaş yavaş Venedik'i yozlaştırıyor Venedik eskisi gibi değildi artık Venedik torbacılar,hırsızlar,katiller ile dolmaya başlıyor bir sürü insan katlediliyor 1 euro bile çok büyük bir para haline geliyor.(bu bana birşeyi hatırlattı ama neyse)O sırada amcaları hapishaneden çıkıyor ve bu amcanın niyeti bu ikisini öldürüp mafyayı tek başına yürütmek.O yüzden bir kardeşi manipüle edip kardeşine öyle bir kin besliyor ki onu öldürmeden ölmeyeceğni söylüyor.Ve ikinci bölüm burada bitiyor. Hikaye 3.Bölüm(Son Bölüm):İki kardeş birçok kez karşı karşıya kalsada birbirlerini hiçbir zaman öldürme gibi bir niyetleri olmuyor ama bu sefer işler farklı biri onu öldürmek istesede o onu öldürmek istemiyor hatta o aralarında ittifak kurmayı düşünüyor.Ama diğeri onun mekanını basıp silah ile onu vurmaya çalışıyor.O kardeş istemesede onu etkisiz hale bırakıp bu durumdan sıkılıdığını ve tekrar eskisi gibi olalım diyor.Böyle oldukça daha çok insan ölüceğini söylüyor o kardeş bunu kabul ettiğini söyleyip ona çelme takıp yere düşürüyor sonra aralarında bir dövüş geçtikten sonra amcası içeri geçip manipüle etmediği kardeşi vuruyor diğer kardeş ise sen ne yaptın diyip amcayı oracıkta güzel bir şekilde öldürüyor sonra diğer kardeş kurtuluyor ama tüm diğer mafya örgütleri peşlerine düşüyor ve hikaye burada son buluyor. Hikaye burada devam da edilebilir yada farklı bir son yazılıp son bulabilir ben bu oyunu yapacak olsam üçleme yapardım ama size kalmış oyunun ismi karakterlerin adı yan karakterler ekleyebilirsiniz falan filan bu kadardı buraya kadar okuduysanız cidden teşekkürler. |
Bildirim