Şimdi Ara

Kafam çok karışık -fizik özel ders-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadadaşlar ben mezunum. Fiziğim çok iyi değil. Ailem bu sene özel ders al dedi ama haftada bir saat, bir buçuk saat sürüyor. Saati 125 lira diyebilirim. Onu da zar zor alıyoruz maddi açıdan. İki ders bitti kütle ve ağırlık merkezi+tork ama şu an kafam çok karışık. Acaba Ertan Sinan Şahin hocamızın derslerini alsam daha mı iyi olurdu? Çünkü hem dünyanın parası gidiyor hem de haftada bir buçuk saat için o kadar para vermek ne bileyim... Aileme de yük olmak istemiyorum. Anneme diyorum o da al artık baban ikna olmuşken diyor. Hocayı geçen seneden tanıyorum çok iyi bir hoca ama bu sefer bırakmaya kalksam hocaya ayıp mı olur? Ne diyebilirim? Kafalar çok karışık.

• özel dersin tek artısı yapamadığım soruları çözdürebiliyor olmak. Kafam çok karışık :(
  • Ertan sinan şahin umut öncül lidibu varken gereksiz. Piyasa çözümlü kaynak kayniyor zaten fizikten 1 derse 125 lira verme parana yazik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gecen sene ozel ders alan biri olarak cok rahat soyleyebilirim ki internetteki hocalar kesinlikle daha az bilgi vermiyor. Cok pismanim ozel derse para verdigim icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynen ama işte nasıl bırakıcam ve yapamadığım soruları nasıl çözdüreceğim içime o dert oldu şimdi de. Hoca çok iyi ama çok pahalı zaten yaptığımız şey kısa bir konu anlatımı ve 1.5 saatte en fazla 20 farklı soru tipi...
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam katılıyorum işte bir çözüm yolu bulmam gerek devam edersem zaten online ders alamam hepsi fazla pahalı olur. Siz bu sene nasıl ilerliyorsunuz fizikte? Benim çok iyi değil de fizik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainMarvel

Hocam katılıyorum işte bir çözüm yolu bulmam gerek devam edersem zaten online ders alamam hepsi fazla pahalı olur. Siz bu sene nasıl ilerliyorsunuz fizikte? Benim çok iyi değil de fizik.

Benim konu olarak eksigim yok pek. Eksik olanlaru umut ve essden dinliyorum. Ozel dersi birakirdim senin yerinde olsam ama sen bilirsin tabii.

Hocam ben de bırakmayı düşünüyorum ama hocayı da kırmak istemiyorum düşündüğüm şeye bak... Ama ailemle bir konuşmam lazım. Büyük ihtimal karşı çıkacaklar dershaneye de gitmiyorum. Neye güveniyorsun felan diyecekler ama dediğiniz gibi ess ve umut öncülden konu eksiğimi dinleyince zaten konunun mantığını anlıyorum hiç anlamıyor değilim. çözemediğim soruları da biri anlatıyor olsa hiç sıkıntım olmayacak da...
  • Yapamadiklarini soru cozum grubunda hallederiz

Mantıklı hocam böyle de olur bak.
  • Hocam 12.sınıfta aynı sizin durumdaydım fizikten ders alıyordum tanıdığım ve iyi bir hocadan haftada bir ders 1-1.5saat sürüyordu 100tl veriyordum çocukluk aklı işte sanki başka alternatif yokmuş gibi . İnternetteki olanakları tanıdıktan sonra mezun senemde almıyorum emin ol internetteki hocalardan calısınca özel dersten eksik kalmazsın piyasadaki kitapların denemelerin %90ı çözümlü artık. Bence paranı kitap+ internete harca zamandan ve enerjinden de kazanırsın sana tavsiyem bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam haklısınız. Çözümlü bir sürü kaynak var. Liseden bu yana bu online platformlar bayağı gelişti. Ailemle konuşmam lazım ve hocaya da ne diyebilirim ki sizce çok mu ayıp olur? Kara kara düşünüyorum.
  • Hocam piyasada arkadaşların dediği gibi cozumlu kaynak bolca var hemde kaliteli kitaplar.Ertan hoca ya da umut hoca (yeni baslayacak ) alabilirsin.
    Hocayı uzmeyeyim demissin ama olaya profesyonel yaklaşıp doğruyu şöyle aileme yük olmak istemiyorum o yuzden bırakıyorum diyebilirsin. Sonuçta o hoca sana muhtaç değil ki kimbilir kaç tane özel ders veriyordur

• Ertan hoca özel ders gibi zaten sarmal ve nihat bilgin de cozumlu hiç gerek yok anlamadigin konu olursa 2 3 kere alırsın yeter bnde ertan hoca var diye özel dersten vazgeçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La_Muerte kullanıcısına yanıt
    Evet bana muhtaç değil hocam anneme açtım konuyu diyor ki seneye de istediğin yeri kazanamazsan bu sefer baban laf eder yine sen istedin ben sana aldıracaktım der diyor ondan da korkuyorum ama aileme bu durumu makulca nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Annem özel ders gibi olur mu diyor. Olur desem de içine sinmedi galiba. Maddi açıdan durumumuz aşırı iyi olmadığı halde annem korkuyor bu sene de almayıp seneye de kazanamassam diye..
  • Letonya L kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Ailemle konuşayım. Bilgi Sarmal iyi mi ayt için?
  • her zaman kendini düşün, kendini düşünen öğrenciyi her öğretmen anlayışla karşılar.

zamanında kendim de kendi çabalarımla hazırlanmıştım. özel ders çok lüks bir şey tabi, kolaylık sağlayan yanları da var.
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Kıymetli hocam kesinlikle haklısınız. Lüks bir şey hele ki tek çalışan ve üç okuyan evlat varsa... Bizimkiler bir sene dişimizi sıkarız sen al dedi ben de geç kalmamak için hemen hocamı aradım. Geçen seneden tanıyorum çok iyi bir hocadır ama malum şartlardan dolayı şimdi de sorgulamaya başladım. Ailemle konuşup bitirebilirim. Hocayı da kırmak istemiyorum. Niye caydın felan derse nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Çok sağ olun hocam fikir beyan ettiğiniz için siz çok değerlisiniz.
  • Ya şimdi hangi hocanın platformundan içerik alsak diye soracaktım Ertan hoca gelmiş neyse yazdım bile /:

• Hocam ben de 3.kez hazırlanıyorum özel ders imkanım yok
    Bi düşünürsek İnternet platformlarından ders almak günlük 1 lira gibi bir şeye denk geliyor bence böyle de bir düşün derim
    Ve ben Ertan hocanın sistemini çok beğendim alacağım sanırım birkaç güne

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.