Şimdi Ara

Kafam Çok Karışık -> Cerrahpaşa/Boun Makine/Koç bilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam tıp seçerseniz yarıda bırakacakmışssınız gibime geliyor buda sizin için çok kötü olur koçta çok iyi bir üni neden tereddütleriniz var ben var arkdaşlarım tam burslu gidiyor gayet güzel arkadaşlıkları var zengin diye züppe değilki herkes pis 7li dizisine kanmayın
  • ORİSuns kullanıcısına yanıt
    Problem burada zaten şuan hiçbir şeye %100 istiyorum diyemiyorum neyi isteyip istemediğimi bilmiyorum, acaba 3. şahıs bu olaya nasıl bakıyor onu öğrenmek istiyorum.
  • JohnnyCash kullanıcısına yanıt
    saçmalıyosun harbiden tam tersi o deddiğin insanlara yanlış bilgi verme
  • vermallen V kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle müthiş gruplaşmalar olmayacağını biliyorum tabii ki ama yanlış anlaşılma olmasın benim sınıfımda burssuz gelen insanda olacak haliyle ister istemez grup çalışmaları olacak projeler olacak yani okuduğun ortam kişiler seni çok etkiler diye düşünüyorum. Siz mi koçta okuyorsunuz anlamadım.

Bu arada televizyon izlemiyorum :).
  • Makine ve bilgisayari dusunebiliyorsan muhendislige bulasma. Biri somut biri soyut şeyler bence muhendisligi gercekten istemiyorsun. Tip yaz rahat et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suçsuz Hırsız kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben değil arkadaşlarım var okuyan gönül rahatlığıyla gidin derim eğer istiyosanız koç çok iyi bir üniversite bu şans kaçmaz diye düşünüyorum
  • vermallen V kullanıcısına yanıt
    Peki hocam değerlendireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sen mühendisliğe daha yatkın biri gibi duruyorsun cerrahpaşayı elemen tavsiyem olur istemeden yapılacak bir iş değil doktorluk ve genelde mühendislikle arada kalanların hep mühendislikte aklı kalıyor diyebilirim kendim de ctfdeyim birkaç arkadaşım var o şekilde olan. Koç ve boun için de ikiside gerçekten güzel bence koçun ortamı hakkında pek bilgim yok ancak boundan tüm mühendis arkadaşlarım memnun etkinlik kurs kulüp filan derken pek çok olanağı var.
  • koç ilk 600 den alıyor boun 857 den koç a girersn boun a hayli hayli girersin sıralman kaç boun bilgisayar çok güzel bölüm onun alternafi bilkent bilgisayar yaz 50 tane tam burlu 20 tane yarı burslu var kafa dengi eleman bulursun eğitim olarak türkiye nin bir numarası ikisinden birini seç
    hocam koç bilgisayar tam burslu boun dan daha yüksek nası o tutuyo da boun tutmuyo anlamadım
  • koç bilgisayara git

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boun makine bence

• 11THdoctorr kullanıcısına yanıt
    yalnızinsan Y kullanıcısına yanıt
    Koç 1070 ile kapatmış geçen sene Boğaziçi ise 858

• Niçin böyle düşünüyorsunuz?

hocam hayallerinizi yıkmak istemem de o geçen sene değil önceki sene geçen sene 650 yle son giriş (tam burslu)
  • marieanne M kullanıcısına yanıt
    Niye hocam?

• yalnızinsan Y kullanıcısına yanıt
    Evet gördüm neyse hayırlısı seçenekler azaldı en azından.

Koçun ortamı hakkında soru işaretlerin var, tıpı gerçekten isteseydin muh.dusunmezdin

• Bilkent Bilgisayar sonra ver elini yurt dışı.
  • ne güzel derdin var öyle hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.