Şimdi Ara

kafam cok karisik bi yardim edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry bold9900 kullaniyorum satip android bi telefon almayi dusunuyorum. Bu telefonu kaca satabilirim yerine ne alabilirim. Kafamda lg optimus p970 var cok hosuma gitti. Max.350 tl verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba gene ben dediğiniz lg fiyatı hakkında bi düşüncem yok ama gm discovery sizin için ideal olabilir gerçekten telefonu kullandıgımda bu nasıl 600 lira olur şaka gibi demiştim sonrada gidip aldım hiç pişman değilim oyun performansı üst seviye cihazlarla aynı ben kastığı bir oyunla karşılaşmadım , ayrıyetten çok akıcı bir telefon web tarayıcısı pc seviyesine yakın dediğiniz fiyata başka alternatifi olmayan bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanista. -- 1 Eylül 2013; 15:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanista.

merhaba gene ben dediğiniz lg fiyatı hakkında bi düşüncem yok ama gm discovery sizin için ideal olabilir gerçekten telefonu kullandıgımda bu nasıl 600 lira olur şaka gibi demiştim sonrada gidip aldım hiç pişman değilim oyun performansı üst seviye cihazlarla aynı ben kastığı bir oyunla karşılaşmadım , ayrıyetten çok akıcı bir telefon web tarayıcısı pc seviyesine yakın dediğiniz fiyata başka alternatifi olmayan bir telefon

Telefondan gelecek en asgari miktarla askerde idare edecek bisi istiyorum paradan dolayi degil :) buraya gelmeden once htc one x vardi :)) blackberry de guzel ama burda bana gore degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 TL bütçeniz varsa LG Optimus P970 o fiyata uygun en iyi cihazlardan biridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    sizce de oyle degil mi
    8 yıl önce açıldı
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.