Şimdi Ara

Kafam bi türlü rahatlamıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim iş çok karmaşık ya ben hiç girmiyim konuyada kız mevzusu anlıcagınız gibi fakat farklı birşey Kız benden 4000 km uzakta ve 3 4 yıl gibi bi süreç var beklemem gereken.. Hazırlık surecı diyelim Ve ben bu surede ne yapıcagımı dusunuyorum Aklımda 3 5 bişey varda uğraşıyorum işte..

Asıl konu kafam çok karışık böyle kafamı dağıtıcak huzura erdiricek toparlanmamı sağlıycak bişey biliyomusunuz biliyosanız bi yardımcı olun ya valla cok kotu durumdayım Saçlar dökülmeye başladı bile fakat Kararım kesin isterse köse kalıyım ben yine gidicem yanına..

Not: Sigara,Alkol,Uyuşturucu vs kullanmıyorum kullanmayada niyetim yok..

Alkol uyusturucu vs 30 mt yakınıma sokmamışımdır Fakat sigara denemişliğim vardır ondanda bişey anlamadım nasılsa ters tepkı galıba cok agır sıgaralar denememe ragmen rahatlama yok ne öksürdüm ne aksırdım ne bas döndü 0 etki :D sevemedim yani Zaten istemiyorumda baslamak sonra bırakamayız falan kızda içmiyo sakata gelmiyelim sonra..

Fakat çok ciddiyim 2000 ve sonrası yorum yapmasın çünkü şu günlerde sayıları çoğaldı onlarında 90'lıların halinden yine 90'lılar 80'liler anlar diyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.