Şimdi Ara

kafam atti superonline a gectim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki haftadir internet sik sik kopmaya basladi dun internet isigi yanmiyordu modemde. Arizanin icerden yani evden oldugunu soylediler bakim icin 40 tl istediler bende sinirlendim so ya gectim iyi bir saglayici olsugunu duydum. Ttnette 8 mbs hiz aliyordum bunda umarim hiz ya da kopma sorunu olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adsl'e gectiysrniz pek fark beklemeyin.

• eğer sorun evdeyse superonline napsın ttnet napsın adamlar 40 tl ye yaparız demişler en azından superonline ın böyle bi hizmeti bile yok. modem değiştirmeyi denedin mi ?
  • Keşke geçmeseydin. Bende TTNET ten geçtim 2 yıl taahütte var. Bariz yavaş.
  • MALESEF adslde ttnet, Fiberde Turkcell SüperOnline... Superonline Fiberde Kraldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

eğer sorun evdeyse superonline napsın ttnet napsın adamlar 40 tl ye yaparız demişler en azından superonline ın böyle bi hizmeti bile yok. modem değiştirmeyi denedin mi ?

Fazla modem yoktu ama ayni sorun gecen hafta oldugunda uzaktan halletiler simdi ise bi firma ile anlasmalari varmis onu yollayalim dediler bende istemedim so yu oneren cok oldu ona gectim hem de yalin adsl olmus oldu.

Ayrica gecen sene fiber kutulari koydu ttnet ama hala aktif degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

quote:

eğer sorun evdeyse superonline napsın ttnet napsın adamlar 40 tl ye yaparız demişler en azından superonline ın böyle bi hizmeti bile yok. modem değiştirmeyi denedin mi ?

Fazla modem yoktu ama ayni sorun gecen hafta oldugunda uzaktan halletiler simdi ise bi firma ile anlasmalari varmis onu yollayalim dediler bende istemedim so yu oneren cok oldu ona gectim hem de yalin adsl olmus oldu.

ben ttnetin en çok o özelliğini seviyodum eve adam gönderiyolar ya da anlaştıkları firmadan bi adam vs. dediğim gibi superonline ın böyle bi hizmeti yok, ttnette uğraşmadan hemen eve adam geliyo hallediyo en iyisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

quote:

ben ttnetin en çok o özelliğini seviyodum eve adam gönderiyolar ya da anlaştıkları firmadan bi adam vs. dediğim gibi superonline ın böyle bi hizmeti yok, ttnette uğraşmadan hemen eve adam geliyo hallediyo en iyisi

So dan gelen modemi denedim ayni. Dun tekrar aradim ttneti en azindan
    So aktif olana kadar kullanayim diye modem ip almiyor dediler huawei firmasini aramami soylediler onlar da modemde sorun yok dedi bunlar neyin kafasinda anlamiyorum..

Ayrica modem dun geldi bazi arkadaslar sorun yasamis 1 ay da fln aktif olmus siz de ne kadar surede aktif oldu ?

• ttnet aboneliğimi iptal ettirmeleri için onlara yetki verdım 3 gün içinde ttnet iptal oldu, iptal olduktan sonra 2.günün sabahı superonline hattım aktif oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.